GeorginaXD kérdése:
Mindenki szerint emos vagyok, csak azért mert feketében járok télen nyáron. Bevallom néha énis annak mondom magam, de már nem szeretnék az lenni. Mit tudnék ezellen tenni?
Figyelt kérdés
Rendes válaszokat szeretnék. Köszönöm.2017. aug. 22. 21:30
1/3 anonim válasza:
Mondd meg nekik hogy az 'emoság' nem attól függ (csak) hogy feketében jársz...az emo életformát élni kell
2/3 anonim válasza:
Nem mindegy mit gondolnak? Engem is kizárólag feketében, illetve néha barna/szürke dolgokban látni, de nem vagyok emos. Ha meg valaki annak gondol, hát egészségére, engem ugyan nem zavar.
3/3 Metionin válasza:
Szard le magasról. Nálunk a faluban a cigányok kiabálják mindenki után, aki feketében van hogy "emóóóós" (képzeld az 'ó' helyére a szabolcsi diftongust: 'emauuus' és a kiabáló emberke értelemtől csillogó tekintetét).
Érdekes amúgy, hogy ilyen emo-féléket már évek óta nem nagyon látni, az emberek köztudatában mégis ennyire megmaradt és összekapcsolták a fekete ruhákkal, holott az egy csomó más szubkultúrára is jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!