A gótok/emók nem unják, hogy mindig feketében járnak? Hülye kérdés, de nyáron nem sülnek meg?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 14:18
2/6 anonim válasza:
Nyáron annyira mindegy miben vagy így is, úgyis szakad rólad a víz a negyven fokban. Persze nyáron én is szívesebben vagyok színesebb ruhákban.
3/6 anonim válasza:
Nem láttam még olyan elvetemült egyébként feketében járó egyént, aki ne rövidujjúban feszítene nyáron. Az, hogy fekete és melegebb egy kicsit, annyit megér a stílus. Óriási különbség úgy sincs a kánikulában.
4/6 anonim válasza:
mi értelme lenne meg unni? Miért unnám meg? nem mindegy hogy melegem van e vagy sem?
5/6 anonim válasza:
Nem vagyok sem emo, sem gót, de ettől független 99%-ban feketében járok, szóval gondoltam válaszolok én is. :)
Van néhány fehér felsőm, hordtam azokat is nyáron, meg ugye nyilván a feketéket is. Nadrágból is van több fajtám. A tapasztalatom: akkor is melegem van, ha világos farmerben vagyok, akkor is, ha feketében. Póló ugyanez. :) Az egyetlen különbség, hogy a feketében nem látszik, ha esetleg leizzadok, míg a világosakban sokszor igen.
6/6 anonim válasza:
Én régen szinte csak feketében jártam, de tökre lehangolt ezért ma már köbö van egy fekete nadrágom, egykét fekete felsőm, egy fekete pulcsim, és az összes többi ruhám színes.
Szóval nekem nem azzal volt bajom, hogy megsülök-e vagy sem, nekem azzal volt bajom, hogy lelkileg rossz hatással volt rám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!