Normális az, hogy jobb a közérzetem ősszel és télen, mint nyáron és tavasszal?
Furcsa módon én valamiért jobban érzem magam ezekben az évszakokban. A közérzetem valamiért jobb. Szeptembertől december végéig jól érzem magam. Januárban már úgy vagyok vele, hogy nem sokára itt a tavasz, és már akkor kezdem magam ettől rosszul érezni. Jó időben legszívesebben behúzódok a szobámba és behúzom a függönyt is. Tavasszal a dolgaimra sem tudok annyira koncentrálni. A nyár az még jobb valamivel, de csak azért mert akkor sokat vagyok általában vízparton, de egyébként a városban azt is utálom. Télen a hóban imádok sétálni, tavasszal a jó időben nem.
Gondolkodom mitől lehet ez, mert azt hiszem nem teljesen normális. Valamiért életem rosszabb időszakai mindig tavasszal történtek. Csak azt nem tudom mi volt előbb. Természetemből fogva nem szeretem a jó időt és ezért érzem úgy, hogy akkor mindig rosszul érzem magam, vagy valamiért mindig pont akkor történtek velem a rossz dolgok és azért utáltam meg ennyire azt az évszakot?
Vannak még hasonló emberek ?
Vannak ilyenek.
Én pl. imádom,ha esik az eső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!