Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 16 évesen tetoválás nyakra?

16 évesen tetoválás nyakra?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 16 éves vagyok, és úgy gondoltam, szeretnék egy tetoválást csináltatni, persze szülői engedéllyel. Szerintetek ez mennyire jó ötlet?
2017. aug. 19. 23:36
1 2
 11/14 Firedoom ***** válasza:
72%
Primitiv emberek onkifejezesi modszere? Ugyan kerlek... Ennyire boszme te sem lehetsz. Persze az teny, hogy eleg sok idiota barmit magara varrat ami eppen eszebe jut, de igenis leteznek olyanok akik honapokat vagy akar eveket kepesek tervezessel tolteli mignem teljesen kialakul bennuk a kep a tetovalasrol es ebben az esetben meg annak is jelentese van, hogy hany aga van a fenyofanak.
2017. aug. 20. 01:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Pont most olvastam, hogy még egy kávézó felvételi leírásában is benne van, hogy arcon és nyakon nem lehet tetoválása a pincéreknek, tehát nem hogy ügyvédnek vagy orvosnak nem tudsz elmenni egy nyaktetoválással, de még pincérnek sem vesznek majd fel. Szóval szerintem nem jó ötlet.

A legtöbb munkahelyen nem díjazzák az ilyesmit. Arról nem is beszélve, hogy amit 16 évesen szeretsz, azt általában 20 éves korodra megunod, mert annyit változik az ízlésed.

Inkább várj még pár évet a tetoválással, és ha évekkel később is még jó ötletnek tartod, akkor csináltasd meg. De lehetőleg akkor is olyan helyre, ahol szükség esetén eltakarható.

2017. aug. 20. 08:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom,hogy a tetoválás a primitív,gátlástalan,feltűnősködős emberek önkifejezési módszere.

Egy szép fiatal bőrt elcsúfítani ezekkel az infantilis hülyeségekkel,csak azért,hogy másik lássanak egy képmutatást,nagyon pronyó szokás.

A későbbiekben nem is biztos,hogy tetszene,megváltozhatnak a nézeteid,és nem beszélve arról,hogy komolyabb munkahelyek,vagy munkalehetőségek bukhatnak e miatt.

Én biztos nem örülnék,ha a barátnőmnek lenne,mert ezzel nem nekem akarna tetszeni,hanem az egész világnak.

2017. aug. 20. 10:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem az alkaron on van tetoválás, nagyobb de szellős minta, nem telibe fekete. Könyvelőirodában dolgozom és a kutyát nem érdekli a tetoválásom. A főnököm tudja, hogy egy minta nem befolyásolja a munkámat. Viszont 16 évesen nagyon gondold meg, hogy hova és mit varrás, mert egy semmitmondó idézet tényleg hülyét csinál belőled.
2017. aug. 20. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!