16 évesen tetoválás nyakra?
Pont most olvastam, hogy még egy kávézó felvételi leírásában is benne van, hogy arcon és nyakon nem lehet tetoválása a pincéreknek, tehát nem hogy ügyvédnek vagy orvosnak nem tudsz elmenni egy nyaktetoválással, de még pincérnek sem vesznek majd fel. Szóval szerintem nem jó ötlet.
A legtöbb munkahelyen nem díjazzák az ilyesmit. Arról nem is beszélve, hogy amit 16 évesen szeretsz, azt általában 20 éves korodra megunod, mert annyit változik az ízlésed.
Inkább várj még pár évet a tetoválással, és ha évekkel később is még jó ötletnek tartod, akkor csináltasd meg. De lehetőleg akkor is olyan helyre, ahol szükség esetén eltakarható.
Én is úgy gondolom,hogy a tetoválás a primitív,gátlástalan,feltűnősködős emberek önkifejezési módszere.
Egy szép fiatal bőrt elcsúfítani ezekkel az infantilis hülyeségekkel,csak azért,hogy másik lássanak egy képmutatást,nagyon pronyó szokás.
A későbbiekben nem is biztos,hogy tetszene,megváltozhatnak a nézeteid,és nem beszélve arról,hogy komolyabb munkahelyek,vagy munkalehetőségek bukhatnak e miatt.
Én biztos nem örülnék,ha a barátnőmnek lenne,mert ezzel nem nekem akarna tetszeni,hanem az egész világnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!