Miért tekintenek ilyenkor máshogy a híres, sikeres emberekre, mint az átlag emberekre?
Szerintem nem .
De ha mégis van ilyen tapasztalatod, akkor az biztos rajongás miatt, vagy egyszerűen butaság .
Sportolókon fura. Zenészeken is fura, ha totál nem illik a stílusához.
Pl. egy rock zenekarnál nekem nem fura a tetoválás, a fura haj, öltözet, smink férfiaknál is. De mondjuk egy barbi babás pop énekesnőnél furcsa a tetkó ugyanúgy, mint a szomszéd tinifiún.
Más amikor valakinek az életstílusához illik valami. És más, amikor vonz egy életstílus, de nem élsz, nem élhetsz olyat, csak egy-egy kis részletét át akarod venni. Nekem ilyen a tetoválás a legtöbb emberen. Semmi közük hozzá, de azért csináltatnak egyet, mert van x-nek is, meg y-nak is. Hátha ők is menők lesznek tőle :)
Az "elszabadult rajztáblák" :DDD
Igazából a valódi tehetség és teljesítmény hiányáról el kell valamivel terelni a figyelmet, ezen embereknek.
A bőrgyógyász néz rájuk másképpen valójában és van miért:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!