Orvosnak lenni tetkóval a mai világban már elfogadott?
Figyelt kérdés
A bal csuklómon lesz egy tetoválás, ami elég kicsi lesz, így az órám szíjja pont el figja takarni. Mellesleg egy EKG jel. Mivel azt senki nem látja, csak mikor bemosakszom és a műtőben vagyok, nagy baj lenne vagy épp kizáró ok?
Ember, lassan orvos sincs ebben az országban, szerinted ki nem szarja le hány tetkód van, ha bemész dolgozni?
2017. aug. 14. 16:09
2/10 anonim válasza:
Úgy két éve, hajnalban volt kis problémám és vittek ügyeletre. Egy lélek nem volt a környéken, akin ne lett volna tetkó. A doki, olyan 30 körüli és mind két karja végig varrva:)
2017. aug. 14. 16:36
3/10 anonim válasza:
Az biztos, hogy nem orvos, hanem hentes jutna eszembe róla...a marhákat szokták megjelölni mindenféle "gazdajellel"...
2017. aug. 14. 20:15
4/10 anonim válasza:
Egy páran elfogadják. De vannak olyan begyepesedett emberek akik a külső alapján ítélkeznek sajnos...
2017. aug. 14. 20:25
5/10 anonim válasza:
#3 ha így folytatódik az egészségügy leamortizálása az országban, 10 év múlva annak fogsz örülni, ha egy valódi hentes ellát, mert ő legalább tudja hol kell vágni a marhákat ;)
2017. aug. 14. 20:56
6/10 anonim válasza:
Manapság minden második emberen van tetoválás, nincs ebben semmi extra.
2017. aug. 14. 22:06
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a lelkesítő válaszokat! Sokat jelentettek! Csak látjátok, azért nem voltam biztos a dolgomban, mert nagy a maradiság, és nem akarom, hogy ez miatt legyek elítélve :/
2017. aug. 15. 14:08
8/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, kivéve ha gyerekorvos vagy. Nem mondom, hogy akkor nem lenne normális, csak nem mutatná a legjobb példát a kicsitk felé.
De például sokszor megnyugtató, ha fiatalosabb az orvosod.
2017. aug. 17. 22:09
9/10 anonim válasza:
Jaj a végét nem olvastam el, bocsi. Műtősként semmi baj nincs vele ;)
2017. aug. 17. 22:09
10/10 anonim válasza:
Válltozó . Nekem elég sok tetkom van az elöző munka helyemen pont ez volt a probléma pedig teljesen más munka körben voltam mint most . Jelenleg egy autó alkatrész üzletben vagyok elado ítt semmi probléma nem volt miatta pedig sok emberrel találkozok a munka miatt . Minden tetkomat profi csinálta/csinálja mind nagyon ki dolgozott . A mostani munkahelyemen a főnök nem szereti a tektot se azt aki tetkot visel , de nekem mindig mondja hogy ez szép tetoválás . Arra figyelj hogy egy tetko után jönni fog a többi .
Nekem egy iránytűvel kezdődött a nyakamon 2 éve aztán azóta 5 tetoválást csináltattam már mind feltünő , jelentősége van és kidolgozott profi munkák . Most lett kész nem rég a nyakamon egy másikt tetko a MY life , My stlye felirat van szépen ki dolgozva pont amiatt mert sokan be szolnak a tetkok miatt azaz egy célzás is egyben és egyéb jelentéwe is van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!