Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány kilógramm lenne a megfelelő?

Hány kilógramm lenne a megfelelő?

Figyelt kérdés

A 13 évet áprilisban töltöttem. Arra lennék kiváncsi hogy 13 évesen 165 cm magassággal mennyi az ideális testsúly( hány kg kéne legyek)

Azt nem szeretném leirni, hogy mennyi vagyok, ha nem probléma.

A válaszokat előre köszönöm.

2017. aug. 15. 11:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10#-es vagyok. Fiatal vagy s növésben lévő, nem kell a para, ha nem is nyúlsz meg magasságba, a tested "felnőttes"re alakul. Lehet van zsír csak máshol lesz ugyanaz a tömeg.

Én általános suli 6-as korom óta 160cm vagyok 24 éves fejjel. XD A súlyom is azóta 53-55 volt folyamat.

Ha érdekel így visszamenőleg befotózhatom a képeket mennyi megvan, hogy a "felnövés" alatt mennyit alakult alkatom.

Persze ha úgy vagy kis felülés meg egyéb kisebb gyakorlatokat csinálhatsz. Ha csaj vagy akkor pedig mellizomzatra mindenképp nyomasd, mert rengeteg nő leszarja s csodálkozik, hogy áll a melle.

2017. aug. 17. 23:04
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ #10, 11.

Lány vagyok.

2017. aug. 18. 10:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Én 13 éves fiú vagyok és 173/51 vagyok pedig nem keveset eszek de nem is sokat
2017. aug. 22. 14:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Én is úgy vagyok, nem eszem sokat.
2017. aug. 24. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!