Hány kilógramm lenne a megfelelő?
A 13 évet áprilisban töltöttem. Arra lennék kiváncsi hogy 13 évesen 165 cm magassággal mennyi az ideális testsúly( hány kg kéne legyek)
Azt nem szeretném leirni, hogy mennyi vagyok, ha nem probléma.
A válaszokat előre köszönöm.
Köszönöm a válaszokat, 67 kg vagyok, akkor igyekszek leadni.
67 kg az nagypn kövérnek számit?
#2 vagyok.
Én 164/66 vagyok, szóval kb úgy vagyok mint te.
Viszont régebben még 75 voltam és megfogadtam, hogy 20 kg-ot leadok, és ehhez még kéne 11.
Nekem azt mondják, hogy vékony vagyok meg formás(mondjuk az egész család elhízott) és, hogy csak 4-5 kg-ot kéne fogynom.
Viszont ugyanezt mondták amikor 75 voltam, amikor 70 voltam és most 66kg-osan is. Szerintem az a baj, hogy rajtam nemigen látni, hogy fogyok és hiába mondom, nem hiszik el hány kg vagyok és az eddigi legnagyobb súlyomat(75)is csak úgy hitték el, hogy odamentek amikor megmértem magam és ránéztek a mérlegre.
Köszönöm a kérdéseket,
Jöhetnek még
Less ez a szó után: Testtömeg index
Ezt suliban is mérik, orvosi papíron szokott lenni. Az adott magasságodhoz mekkora a testsúlyod.
Ha csaj vagy 50-65 ig is kb ok.
Pasiknál nem tudom.
S ne feledjük: az se mindegy,hogy 1kg izom vagy 1kg zsír - lehet súlyra egyforma, de térfogatba az izom harmad annyi kb mint a zsír.
130kg os öreg papi vagy a 130kg os tömör izmos pasas.
A súly lehet ideális a testtömeg index szerint is csak nem mindegy mi hogyan van a testen (az izom s a zsír elosztlás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!