Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az embereknek mi a fenéért...

Az embereknek mi a fenéért kell lopni a másiktól?

Figyelt kérdés
Miért jobb ha a másiktól veszik el, mint hogy maguknak megkeressék a pénzt az adott dologra?
2017. aug. 12. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sőt, elméletileg ha dominákat elégítenének ki szado-mazóban, akkor garantált a a folyamatos gyönyör a nők számára, tekintettel a hullamerev állapotra. Persze, mondom, csak elméletileg. Hiszen nem én hozom a törvényeket.

Ha én hoznám, természetesen nem a piroslámpásakkal foglalkoznék elsősorban, hanem oktatási reformokkal, pl az erkölcsi nevelést hatékonyan kivitelező iskolákkal, a politikusokat meg minimálbéren(cen) tartanám.

2017. aug. 12. 22:24
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Vagy mint a drága kedves szomszédom és a gyerekei. Vezető beosztásban lévő, fehér magyarok, csak túl sok a hitel a házra, meg a kocsira és a nyaralásokra, aztán gyerekjátékokra már nem telik, így az én gyerekemtől lopnak, a drágalátós szülei meg asszisztálnak hozzá.
2017. aug. 13. 02:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"hogy lehet úgy lefeküdni és aludni hogy bármikor elvihetik a rendőrök"

Leginkább úgy, hogy rájönnek, a rendőrség nem tesz semmit. Nálunk a házban van egy drogdíler gyerek, konkrétan napi szinten járnak hozzá a vevők, napi szinten megy az ordibálás, fenyegetőzés. Eleinte heti többször járt nála a rendőrség, azóta sem vitték el.

2017. aug. 13. 09:31
 14/14 anonim ***** válasza:
"Vezető beosztásban lévő, fehér ...", ezt úgy érted: Vezető beosztásban lévő, fehér svábok?
2017. aug. 14. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!