Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyanok az emberek hogy...

Miért olyanok az emberek hogy akár egy tök apró probléma miatt is képesek teljesen elfordulni a másiktól? Meg lekoptatni

Figyelt kérdés
2017. júl. 5. 10:29
 1/10 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem teljesen, tökéletesen jófej az már nem is kell a másiknak akkor
2017. júl. 5. 10:29
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
A kérdésből ugyan nem derül ki a konkrét szituáció, de ha valakivel bunkózol és még észre se veszed ezt, vagy teljesen okénak tartod, ne csodálkozz, ha az adott ember nem keresi a társaságodat.
2017. júl. 5. 10:32
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Ma már nem megjavítjuk a dolgokat hanem egyböl újat veszünk.
2017. júl. 5. 10:37
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Lehet, hogy az apró probléma csak az utolsó csepp volt a pohárban.

Vagy csak kellett egy ürügy arra, hogy ne kelljen a másikkal már tartani a kapcsolatot.

2017. júl. 5. 10:50
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Azért én meghallgatnám a másik oldalt is. Valahogy rendszerint olyankor mindig kiderül, hogy nem is olyan alaptalan az a lekoptatás...
2017. júl. 5. 10:54
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

10:37-es válaszolónak igaza van.

Sajnos, manapság majdhogynem a semmiért eltávolodnak egymástól, ahelyett, hogy helyrehoznák a (gyakran) apró nézeteltéréseket.

2017. júl. 5. 11:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is jártam már így, hiába kérdeztem,mi a baj, egyszerűen mindenfajta kommunikációt megszakított velem az illető... nagyon bántó volt, és megalázó,mert szerintem egyértelműen túlreagálta a helyzetet,és semmibe vette minden próbálkozásomat a békülésre. Nagyon nehezen dolgoztam fel a dolgot,és még most hónapokkal később is sokszor eszembe jut... ilyenkor próbálok arra gondolni hogy nincs szükségem ilyen emberekre az életemben, de mégis negatív érzésem van, ha rá gondolok,és az önértékelésemen is rontott :(
2017. júl. 7. 10:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért kaptak ilyen alacsony százalékot a válaszok. Szerintem mindenki abszolút értelmes dolgokat írt. :)
2017. júl. 8. 14:23
 9/10 AnikóH. válasza:
A 7/8- nak, én is épp nem rég jártam így. Nem térek magamhoz azóta se, nagyon bánt. Az emberek egy része nem becsüli meg azt a kevés jó embert maga körül. :(
2017. júl. 9. 10:13
 10/10 Helyes válasz ***** válasza:
A hűség minden jó kapcsolat alapja.Ami egy döntés,nem érzelem.Eldömtöm,oszt kitartok mellette.Ha nem ilyen a kapcsolat,nem is kell.
2017. júl. 10. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!