Van önbizalmatok smink nélkül?
Nem szeretem, hogy állandóan sminkelnem kell (BB, korrektor, szempillaspirál), mert anélkül úgy nézek ki, mint egy zombi. karikás szemek, kipirosodott arc, láthatatlan szempillák...
Egyetlen nőismerősöm, rokonom sem sminkel, valahogy mégis jobban néznek ki, mint én.
Én a kisboltba se mernék anélkül lemenni
Még borostásan is van;)
Nem is értem, miért vár el őszinteséget az, aki már külsejével is hazudik másoknak folyton...
Hagyd abba a bohóc jelmezesdit és megszépül bőröd idővel...jó bőr leszel;)...így csak ráncos bocskor:DDD
basszus emberek, a smink nem onbizalomnovelesre van. ha este lemosod, ugyis ugyanugy fogsz kinezni alatta.
ez egy muveszet, szorakozas. ha csak azert csinalod, hogy megfelelj barkinek, vagy barminek, hagyd abba. csak akkor szabad sminkelni, ha elvezed.
nekem pl vagy 2-3 arnyalattal vilagosabb a szemoldokom, mint a hajam es meg hianyos is.
majdnem minden nap megrajzolom, de van, hogy kicsit sincs kedvem pepecselni vele, es pont leszarom.
igyis-ugyis ugyanaz az ember vagyok.
aki meg a sminket hazugsagnak fogja fel, az remelem nem hiszi azt, hogy a noknek csolligo, roze arany szemhejuk, tuz piros szajuk es egyenletes, egyszinu boruk van.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!