Van önbizalmatok smink nélkül?
Nem szeretem, hogy állandóan sminkelnem kell (BB, korrektor, szempillaspirál), mert anélkül úgy nézek ki, mint egy zombi. karikás szemek, kipirosodott arc, láthatatlan szempillák...
Egyetlen nőismerősöm, rokonom sem sminkel, valahogy mégis jobban néznek ki, mint én.
Én a kisboltba se mernék anélkül lemenni
Eleinte nekem se volt mert negatív emberek vettek körbe, de sose sminkeltem. Nem akartam tönkretenni az arcomat, aztán így is lett barátom, a Férjem mellett pedig egyre több önbizalmam lett. Szépnek tart, bókol, szeret, elfogad, stb.
Próbálj egyre kevesebb sminket használni és meg fogod szokni az eredeti arcodat. (A legtöbb férfi amúgy se szereti a sminket.)
Én mindig sminkelem magam, ha megyek valahova mert úgy jobban érzem magam. Nem használok sok sminket (alapozó, korrektor, púder, szemceruza, szempillaspirál, szemöldökzselé), úgyhogy abszolút természetes az összhatás. Sokkal jobban érzem így magamat és smink nélkül borzasztóan nézek ki...csúnya, foltos, fényes a bőröm, lila a szemem környéke, egyszerűen rossz rám nézni. Ezeket a hibákat, viszont egy kis sminkkel szépen tudom korrigálni. Én is utáltam mindig, hogy nekem ezzel ennyit kell vesződnöm mert más még smink nélkül, reggel az ágyból kikelve is szebb mint én, de már elfogadtam, hogy nekem picit több erőfeszítésembe kerül az, hogy kinézzek valahogy. Sokan mondják, hogy ez hülyeség mert mindenki természetesen a legszebb stb., de szerintem ez egy hazugság, nekem is mindig mondják, hogy minek sminkelek mert biztos nagyon szép az arcom nélküle is...aztán mikor meglátnak smink nélkül, akkor rögtön megjegyzik, hogy milyen szarul nézek ki, nem vagyok-e beteg....szóval erről ennyit. Én is látom a különbséget, sminkkel 100szor jobban nézek ki. Ciki vagy nem ciki, tudom, hogy a természetes a divat, de nem érdekel és senki kedvéért nem hagynám abba mert nekem ez így jó.
Próbálgasd, menj ide-oda smink nélkül is és majd eldöntöd, hogy neked hogyan jobb.
Van önbizalmam smink nélkül, még több is, mint sminkkel 😊
25f
Haha mintha csak en irtam volnaa XDDD
En sem tudok meglenni szempillaspiräl nelkul. A kisboltig se... XDD :D :D szörnyüü..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!