Mi a véleményetek?
Az a baj ezzel hogy általában nem ők tehetnek róla.. ismerek egy hasonló srácot és a szülei esélyt sem adtak neki hogy normális élete lehessen. és az iskolában mikor együtt jártam vele mindenki kerülte mert féltek tőle. (jó környéken voltam, csak a családja nem illettek ebbe bele) nem voltak igazi barátai. ezért átment egy másik településre ahol talált magához hasonlókat és jól el van velük. együtt teszik tönkre egymást fizikálisan, a piával meg fűvel pedig mentálisan is magukat.
nincs esélye egy normális életre.. bár mivel sosem tapasztalhatta meg hogy az milyen, talán nem is vágyik rá..
Nekem is van hasonló ismerősöm, bár már gyerekkorom óta nem kerültem vele kapcsolatba szerencsére. Ő is agyonvert egy állatot állítólag és elásta. Volt, hogy bedrogozott, bepiált, de majdnem meghalt és ezt 12 évesen kb.
Az ilyen gyerekek el vannak hanyagolva, ismertem a családi hátterét és gyakorlatilag senki nem nevelte.
Rengeteg múlik azon, hogy mit lát a gyerek, milyen impulzusok érik. Ha nem lát semmi jót, csak a sok rosszat, akkor ilyen lesz és tizen meg huszonévesen nem tudod megváltoztatni már.
Valószínű a sitten köt majd ki, ahol majd "igazi" bűnöző lesz belőle és nem halat fog lopkodni, hanem bankot rabol majd meg betör.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!