Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti kaptatok olyan megható...

Ti kaptatok olyan megható privát üzenetet, amin majdnem elsírtátok magatokat?

Figyelt kérdés
Nem nagy kunszt, de tegnap egy 15 éves kissrác megkérdezte, hogy a fogínyére szedhet-e Q10-et. Nem is tudtam pontos választ adni, csak annyit, hogy igen, vény nélkül kapható, és ártani biztosan nem árt, sőt... Páran válaszoltunk neki, egyszer csak jött egy üzenet, hogy nagyon szépen köszöni a válaszom. Nem pontozott, nem írt már a kérdéséhez, de ez a privi nagyon jól esett ennyi év után, amióta itt vagyok. Veletek is történt már ilyen megható történet? Ha igen, kb. milyen jellegű? Eddig csak csibe, drága, nemtudommi hüle üzeneteket kaptam, de ez nekem nagyon jól esett. Írnátok hasonlókat? Jelzem, nem vagyok tini.
2017. júl. 31. 22:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A sport kategóriában rám írt egy srác, hogy kérne néhány tanácsot étrend, felsőtest edzés terén... adtam is néhány tippet és végén kitértem kicsit "durvábban", hogy a lábedzést sem szabad hanyagolni... erre vissza írt, hogy:

-"Sajnos azt kihagynám ha szabad ugyan is kerekesszékes vagyok :D"

Folytattuk a beszélgetést és szép részletesen elmesélte, hogyan került ilyen helyzetbe (autóbaleset), mi a célja a tesépitéssel stb.

Nagyon meghatott és elgondolkoztatott a története :')...

"Az erő nem testi képességből fakad. Forrása a rendíthetetlen akarat."

2017. aug. 1. 00:07
 12/18 A kérdező kommentje:
11! Ez tényleg megható. Jó, hogy nem sajnáltad, hanem tovább beszélgettél vele. Tényleg vannak itt empatikus emberek is. Kezdem belátni, mert már majdnem hitemet vesztettem.
2017. aug. 1. 00:15
 13/18 Noblesse Oblige ***** válasza:
48%

Szépség kategóriában sokan megkeresnek priviben, leírom a tapasztalataimat, és megköszönik, szinte egytől egyig.

A tini kategóriában szoktam meghatódni a fiúkon. Én még emlékszem tinilányként volt a királykisasszonyos korszakom, amikor vártam a "lovagom", az egy és igaz szerelmet, a férfit, aki megtöri az átkot, és olyan erős lesz a szerelmünk, hogy túlél mindent.

Nos, a férfi oldalról nem tudom, hogy mi történik de a felnőtt párkapcsolatok kategóriában, néha úgy érzem magam, mint egy arab országban. Sokszor nézik le, vagy tárgyiasítják el a női nemet, ha tehetik.

Tehát kb. azt érzed, hogy amint kinő a melled, csak üríteni kellesz egy férfinak.

Ezzel szemben ott van a tinifiúk őszinte leírása, mennyire szerelmesek a lányba, és ők akarnak lenni a lovagok, ők is vágynak, az igaz, mély szerelemre... és nekem ettől táncra perdül a lelkem, hogy a fiúknál is megvan/volt ez a hőskorszak, és többen vannak mint gondolnánk. Úgyhogy valahol a lelkem megnyugszik ilyenkor, hogy a fiúkban is van tartás, és nem olyan cinikusan állnak elébe az életnek. Hihetetlenül jólesik. Hát még olvasni a soraikat.

2017. aug. 1. 00:30
 14/18 anonim ***** válasza:

13-as nyugodj meg csak addig amíg egy ilyen "királykisasszony" nem jön össze egy full bunkó állattal akinek a fejében csak fűrészpor van ezután majd ők is tárgyként kezelnek minden nőt:D

Különben aki már előben is segített más embereken rájön hogy milyen üres dolog is ez itt,azért az még is csak más kategória mikor látod az őszinte hálát a szemében mint itt az 1000x leírt köszönöm is..

2017. aug. 1. 01:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Sírni nem sírtam el magam, de kaptam már egy-két köszönömöt, ami jól esett.

Általában akkor, amikor fogamzásgátlással kapcsolatban próbálok segíteni. Sokan szétoltják az ilyen kérdéseket, hogy hogy lehet, hogy valaki szexel(ni akar), a védekezéssel kapcsolatban meg tele van félinformációkkal. Nem mondom, hajmeresztő, hogy mennyi hülyeség kering a köztudatban, de szerintem erről nem feltétlenül a félre- és alultájékoztatott tizenéves tehet. Sajnos sok családban még tabutéma a szex, az iskolai felvilágosítás is megérne pár szót. A szexuális vágy ösztönös dolog, ezért nagy baromság bárki felett pálcát törni, a megfelelő felkészüléshez viszont ismeretek kellenek, amik vagy eljutnak valakihez, vagy nem.

Szóval ha valaki normális hangon, érthetően és ítélkezés nélkül elmond vagy leír ezt-azt, annak nagyon tudnak örülni.

2017. aug. 1. 09:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Privit nem, de 1* valakinek írtam egy kérdésére választ, ami kicsit flegma volt, majd úgy válaszolt rá, hogy cseppet elszégyelltem magam, amiért flegma voltam vele. Azért szerencsére tanulni is lehet itt.
2017. aug. 1. 10:52
 17/18 A kérdező kommentje:
Állatok kategóriában valaki aggódott a kotlósa miatt, aki ült a tojásokon kitartóan ebben a nagy melegben. Írtam neki pár szót, több választ is kapott, de nem vagyok szakértő, nem okoskodtam, csak annyit, hogy víz mindig legyen előtte. Tegnap írt privátban, hogy megszülettek a kiscsibék és milyen jól esett neki, amit írtam a közösben. Azt is megírta, hogy Hófehérke a tyúkja neve. Azt hittem,hogy valami kisgyerek aggódik, de neve alapján ...xy-né, kiderült, hogy felnőtt nő. Nagyon keveset privátozok, mert ez az oldal nem erre való, de vannak ilyenek is. Gondoltam, megosztom. :)
2017. aug. 10. 23:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Utolsóhoz,-hát nem csak a gyerekek ilyenek...-pár hete vannak csibéink és eszméletlen milyen ragaszkodó állatok.

Szelidek,jönnek ha mondjuk a nevüket és el sem képzeltem,hogy majd baromfit dajkálok az ölemben felnőtt irodista nőként....

2017. aug. 11. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!