Ti kaptatok olyan megható privát üzenetet, amin majdnem elsírtátok magatokat?
A sport kategóriában rám írt egy srác, hogy kérne néhány tanácsot étrend, felsőtest edzés terén... adtam is néhány tippet és végén kitértem kicsit "durvábban", hogy a lábedzést sem szabad hanyagolni... erre vissza írt, hogy:
-"Sajnos azt kihagynám ha szabad ugyan is kerekesszékes vagyok :D"
Folytattuk a beszélgetést és szép részletesen elmesélte, hogyan került ilyen helyzetbe (autóbaleset), mi a célja a tesépitéssel stb.
Nagyon meghatott és elgondolkoztatott a története :')...
"Az erő nem testi képességből fakad. Forrása a rendíthetetlen akarat."
Szépség kategóriában sokan megkeresnek priviben, leírom a tapasztalataimat, és megköszönik, szinte egytől egyig.
A tini kategóriában szoktam meghatódni a fiúkon. Én még emlékszem tinilányként volt a királykisasszonyos korszakom, amikor vártam a "lovagom", az egy és igaz szerelmet, a férfit, aki megtöri az átkot, és olyan erős lesz a szerelmünk, hogy túlél mindent.
Nos, a férfi oldalról nem tudom, hogy mi történik de a felnőtt párkapcsolatok kategóriában, néha úgy érzem magam, mint egy arab országban. Sokszor nézik le, vagy tárgyiasítják el a női nemet, ha tehetik.
Tehát kb. azt érzed, hogy amint kinő a melled, csak üríteni kellesz egy férfinak.
Ezzel szemben ott van a tinifiúk őszinte leírása, mennyire szerelmesek a lányba, és ők akarnak lenni a lovagok, ők is vágynak, az igaz, mély szerelemre... és nekem ettől táncra perdül a lelkem, hogy a fiúknál is megvan/volt ez a hőskorszak, és többen vannak mint gondolnánk. Úgyhogy valahol a lelkem megnyugszik ilyenkor, hogy a fiúkban is van tartás, és nem olyan cinikusan állnak elébe az életnek. Hihetetlenül jólesik. Hát még olvasni a soraikat.
13-as nyugodj meg csak addig amíg egy ilyen "királykisasszony" nem jön össze egy full bunkó állattal akinek a fejében csak fűrészpor van ezután majd ők is tárgyként kezelnek minden nőt:D
Különben aki már előben is segített más embereken rájön hogy milyen üres dolog is ez itt,azért az még is csak más kategória mikor látod az őszinte hálát a szemében mint itt az 1000x leírt köszönöm is..
Sírni nem sírtam el magam, de kaptam már egy-két köszönömöt, ami jól esett.
Általában akkor, amikor fogamzásgátlással kapcsolatban próbálok segíteni. Sokan szétoltják az ilyen kérdéseket, hogy hogy lehet, hogy valaki szexel(ni akar), a védekezéssel kapcsolatban meg tele van félinformációkkal. Nem mondom, hajmeresztő, hogy mennyi hülyeség kering a köztudatban, de szerintem erről nem feltétlenül a félre- és alultájékoztatott tizenéves tehet. Sajnos sok családban még tabutéma a szex, az iskolai felvilágosítás is megérne pár szót. A szexuális vágy ösztönös dolog, ezért nagy baromság bárki felett pálcát törni, a megfelelő felkészüléshez viszont ismeretek kellenek, amik vagy eljutnak valakihez, vagy nem.
Szóval ha valaki normális hangon, érthetően és ítélkezés nélkül elmond vagy leír ezt-azt, annak nagyon tudnak örülni.
Utolsóhoz,-hát nem csak a gyerekek ilyenek...-pár hete vannak csibéink és eszméletlen milyen ragaszkodó állatok.
Szelidek,jönnek ha mondjuk a nevüket és el sem képzeltem,hogy majd baromfit dajkálok az ölemben felnőtt irodista nőként....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!