NikiDávid kérdése:
Privát üzenetek kapok itt, uristen!?
Figyelt kérdés
Most mäsodjára hogy egy kèrdésemnél nem alá irnak hanem vki ir privit. Szoptatos kèrdésem volt elmeséltem mi a problèma, és valami perverz irogäl mekkora a cicim, csöpög huu de jo.... Uristen ez mi?2016. febr. 15. 07:41
2/7 Koplárovics Béci válasza:
Sajnos mivel ez egy nyilvános, ráadásul eléggé névtelen dolog, az elmebeteg meg elég sok, így ilyenek is vannak :(
3/7 anonim válasza:
Letiltod és nem jön tőle több üzenet, én is jártam már így.
4/7 anonim válasza:
Az oldal alján van egy email-cím, oda tudsz írni a moderátoroknak, hogy figyelmeztessék az illetöt (nem árt, ha mellékeled a privát üzeneteket is), ha több ilyen eset van, akkor kitiltják.
Ezután te is le tudod az üteneteit tiltani a "nem fogadok több üzenetet töle" gombbal.
5/7 anonim válasza:
Én is kaptam már ilyet, teljesen más típusú kérdésre is (pl. pénzügyek), elküldtem melegebb éghajlatra, aztán tiltottam.
6/7 anonim válasza:
Engem egy - vagy több - harisnyás perverz talált már meg.
7/7 anonim válasza:
Tilsd. Vagy jelentsd fel. Vagy mindkettő. Az ilyet kéne moderálni elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!