Egy fiú mikor és miért mondja azt egy nála kicsivel idősebb lánynak, hogy úristen, már megint hogy nézel ki?
figyelj ez két esélyes
1: vagy nagyon bejössz neki és csak így tudja kifejezni magát (érzelmeit)
2: vaagy tényleg csak szivatni akar
( szerintem az első )
hát nézd ő a középsulis én meg az egyik alkalmazott a sulijukban.... hát nem tom. pedig normális gyereknek néz ki, habár lehet, hogy azt hiszi, h egy követ fújok a tanárokkal és ezt veszi rossz néven?
Nagyon örülnék ha nem bántana.... őszintén szólva elég érdekes dolgok vannak abba a suliba...
Ez pozitív (nagyobb mell, mélyebb dekoltázs) vagy negatív (nagyobb has, fogyás miatt kisebb mell) értelemben kérdezhette?
Ha negatív, akkor ostoba, szegényes, tanulatlan elméről beszélünk, akinek még sokat kell tanulnia, tapasztalnia a helyén való társadalmi viselkedési szokásokról, etikettről.
Ha pozitív, akkor pedig nyilván csak viccelni próbált, ezzel palástolva az esetlegesen komoly vonzalmát és kötődését irányodba. Természetesen ez a viselkedés sem a helyén való.
Végtére is, én nem foglalkoznék vele többet, üres, felszínes emberre vall mindkettő cselekedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!