Ti kaptatok olyan megható privát üzenetet, amin majdnem elsírtátok magatokat?
Nem kaptam üzenetet, csak itt olvastam egy kérdést amitől majdnem elolvadtam..
Kis srácot bántják suliban, beszólogatnak neki mert stréber, szemüveges, stb.
És olyanokat írt hogy. "Hát.. strébikének hívnak, nem esik valami jól. Meg szekálnak.. rosszul esik hogy ezt csinálják velem. Tudnátok segíteni? Köszönöm."
Annyira őszinte, ártatlan srác volt, és nem is volt benne semmi düh, csak szomorúság amiért bántják. Ilyen ártalmatlan, jólelkű, egyáltalán nem agresszív szavakat is ritkán olvasok.
Én nem csak majdnem sírtam el magam, hanem konkrétan szétbőgtem az agyamat. Valaki kérdezte, hogy volna e kedvem beszélgetni kicsit. Mondom, biztos egy unatkozó tini, de írtam neki valami semmiséget. Visszaírt privát, hogy még a semmiségnek is örül, mert áttétes rákos beteg és haldoklik, 1 hónapja van hátra.
Ezután viszont idegből szétoltottam az összes olyan kérdezőt, aki egy pattanás, vagy bőrpír miatt volt kétségbeesve.
Vannak itt is kedves emberek mit a való életben is.
Vannak akik nagyon őszinték és kitárulkoznak ami nekem furcsa de tisztelem őket,hogy a bizalmukba fogadnak. /N.
Azért nem írok konkrét esetet mer szeretem bizalmasan kezelni az ilyesmit ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!