Lányok/Nők, nektek mennyire számít egy férfi magassága?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a kérdés egyénfüggő nem kell leírni engem az egyes emberek véleménye érdekelne.2017. júl. 30. 21:25
1/7 anonim válasza:
Nekem csak az a fontos, hogy minimum 5 cm-vel magasabb legyen nálam.:) 170cm L
2/7 anonim válasza:
Nem a legfontosabb tényező. Ha valakiért nagyon odáig vagyok, akkor az se érdekel ha 10 centivel alacsonyabb, de azért jobban tetszik ha kb ennyivel magasabb inkább az illető. Én 162 cm vagyok.
3/7 anonim válasza:
Nekem fontos a magasság, általában az olyan fiúk jönnek be, akik nálam min 10 cm-rel magasabbak(164 vagyok), de, ha mondjuk alacsonyabb nálam és nagyon jó a személyisége és annyira jól érzem magam vele, mint még senki mással, akkor magasról teszek a magasságára:D
4/7 anonim válasza:
Ez lehet felszines lesz, de nekem kb ettől függ, hogy barátságzónába pakolom-e. Mivel én elég magas lány vagyok így nalam alap a magassag. Fusztral ha nalam alacsonyabb fiu kezét fogom, mert tudom hogy nevetségesen nézünk ki....
Úgyhogy csak az jöhet szóba aki min 185 cm. Sajnos.... :(
5/7 anonim válasza:
Legalább egyforma magasak legyünk. 18/174cm L.
6/7 anonim válasza:
#4 valóban felszínes, ha a szavaidat idézve "tudom, hogy nevetségesen nézünk ki"... bah
7/7 anonim válasza:
Annyiban, hogy ne kelljen rá lefelé néznem, mert az nem vonzó számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!