Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok/Nők, nektek mennyire...

Lányok/Nők, nektek mennyire számít egy férfi magassága?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a kérdés egyénfüggő nem kell leírni engem az egyes emberek véleménye érdekelne.

2017. júl. 30. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Nekem csak az a fontos, hogy minimum 5 cm-vel magasabb legyen nálam.:) 170cm L
2017. júl. 30. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legfontosabb tényező. Ha valakiért nagyon odáig vagyok, akkor az se érdekel ha 10 centivel alacsonyabb, de azért jobban tetszik ha kb ennyivel magasabb inkább az illető. Én 162 cm vagyok.
2017. júl. 30. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Nekem fontos a magasság, általában az olyan fiúk jönnek be, akik nálam min 10 cm-rel magasabbak(164 vagyok), de, ha mondjuk alacsonyabb nálam és nagyon jó a személyisége és annyira jól érzem magam vele, mint még senki mással, akkor magasról teszek a magasságára:D
2017. júl. 30. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
6%

Ez lehet felszines lesz, de nekem kb ettől függ, hogy barátságzónába pakolom-e. Mivel én elég magas lány vagyok így nalam alap a magassag. Fusztral ha nalam alacsonyabb fiu kezét fogom, mert tudom hogy nevetségesen nézünk ki....

Úgyhogy csak az jöhet szóba aki min 185 cm. Sajnos.... :(

2017. júl. 30. 23:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Legalább egyforma magasak legyünk. 18/174cm L.
2017. júl. 31. 00:09
 6/7 anonim ***** válasza:
#4 valóban felszínes, ha a szavaidat idézve "tudom, hogy nevetségesen nézünk ki"... bah
2017. júl. 31. 07:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Annyiban, hogy ne kelljen rá lefelé néznem, mert az nem vonzó számomra.
2017. júl. 31. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!