Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőket nézegetve, a nők legfontosabb szempontja a férfi magassága. Jól látom?
Figyelt kérdés
mindegyiknek oda van írva, min 175 cm, de a legtöbb esetben 180 cm-t írnak be - ami ugye az átlag férfi magasság
felső határt nem írnak
2017. júl. 6. 13:43
1/6 anonim válasza:
Így van. A legtöbb nőt ha megkérdezed milyen pasira vágyik szinte 100% -ban benyögi, hogy legyen magas.
Elképzelni nem tudom mi annyira vonzó ebben, de mégis ez van.
2/6 anonim válasza:
Nőként nekem azért fontos, hogy a férfi magasabb legyen nálam, mert ezáltal érzem, hogy erős, meg tud védeni. Evolúciós oka lehet ennek szerintem, ösztönösen keressük a magas, erős férfiét. Ahogy a férfiak is a magukhoz képest alacsony, törékeny nőt. Az hogy min 175 cm az elvárás valószínűleg abból jön, hogy az átlag nők 150-170 cm között mozognak.
3/6 anonim válasza:
Nekem nem ez a legfontosabb, megelőzi még nyolc-tíz másik, de ha már van egy rovat, amit ki kell tölteni, én is bejelölöm a 170 centit. Felső határ nincs.
4/6 anonim válasza:
Ez igy igaz a noknek fontos a magasag erot biztonsagot sugal na meg hordhatnak magasarkut eleg gaz lenne ha magasabb lenne a fickonal de ez meg kolcsonos en 192 cm vagyok es 92kg en meg a kis alacsony nokel szimpatizalok kicsi aranyos torekeny vedeni kell erzest valt ki :)
5/6 anonim válasza:
Nők egy részénél igen, a legfontosabb szempont vagy egyetlen szempont. Másik részüknél meg nem szempont egyáltalán vagy csak nagyon sokadik.
6/6 anonim válasza:
Fontos a magasság ja, de azért nekem volt olyan haverom, aki 170 centi volt és falták a nők, mert igen jóképű és szépen kigyúrt gyerek volt. Persze az alacsony, nyüzüge pasik kicsit hátrányból indulnak, de azért ők is simán tudnak párt találni. Egy jó fellépés, némi humor, udvariasság, kedvesség stb. az ilyenekkel simán lehet bárki nyerő, magasággtól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!