Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi aki a társkeresőket bújja ismerkedéskor még mindig, tisztességes?
5 találkozó után alakul a kapcsolatunk. A napokban kiderült, hogy nézeget más nőket társkeresőn. Van értelme ezzel a férfival kezdeni?
21N 24F
Attól függ, hol tart a kapcsolatotok, mennyi idő telt el. Ha még csak randi, találkozgatás, próbálkozás, akkor végülis, jogában áll ismerkedni. Ha már "jártok", együtt vagytok, akkor viszont erősen felejtősnek tűnik.
Biztos vagy benne amúgy, hogy más nőket nézeget, nem lehet, hogy csak a regisztrációja maradt aktív?
Van egy kérdésem, ti jártok?
Ha nem, akkor szerintem ez nem elítélendő, hogy néz másokat is.
Az egy dolog, hogy komolyabban gondolja, viszont ezt nem tudhatja, hogy nálad mi a helyzet.
Dobtak már valakit a 10. randi után is, szóval az 5 eléggé relatív szám.
5 randit le lehet bonyolítani két hét alatt is.
5 találkozó során már kinyalt, és leszoptad őt. Az szép. :D
Nézd, amíg nincs kimondva, hogy egy pár vagytok, addig nem vonhatod kérdőre.
10 éve házas vagyok, de a mai napig regisztrálva vagyok és keresgélek is rendszeresen társkeresőn. rengeteg üzleti kapcsolatot és barátot is szereztem már így... nem csak azért vannak ám emberek társkeresőkön...
De ezt neked kell tudnod, te randizol a taggal.. hogy megbízol e benne, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!