Nők! Nálatok számít egy férfi magassága?
Persze, hogy számít!
Igaz én csak 161 cm vagyok, szóval nálam csak magasabb pasik vannak. DE! Ha lennék olyan, mint a barátnőm aki 180 cm természetesen nem állnék össze egy 170 cm-is fiúval!
Nagyon sokat számít!
160 cm magas vagyok. Egyszer volt egy velem egymagas pasim. Az elején, amíg megvolt a rózsaszín köd, úgy gondoltam, nem számít, de idővel nagyon kezdett zavarni, és hiányoltam belőle egy bizonyos férfiasságot. Mégiscsak át tudtam nézni a válla fölött, ha átöleltem... :D
Nem igazán. Volt már nálam pàr centivel alacsonyabb barátom, akit zavart volna ha magassarkút veszek mellé, úgyhogy vele mindig lapos cipőt hordtam :-D de ez nem túl nagy áldozat!
172 cm vagyok.
Nem számít, de zavar... mondjuk ez hülyén hangzik így.
Pl a barátom 30 centivel magasabb, ez iszonyatosan zavaró de nyilván csak ezért nem cserélném le másra. Volt alacsonyabb barátom is előtte, az nem zavart, habár ő csak 5 centivel volt alacsonyabb... ha magassarkút vettem akkor mondjuk már 10-15-el. De még az is jobb mintha túl magas lenne.
Nem nagyon számít, ugyanis a 160 cm-nél szinte csak magasabbak vannak. :D
17/L
#8-asnak: Sajnos én is ezt tapasztaltam. Egyébként sincs semmi értelme ilyen kérdéseket feltenni, mert a kérdező igazi őszinte női véleményeket úgysem fog kapni, csak a sablon szövegeket: "legyen nálam pár centivel magasabb","ha kölcsönös a vonzalom úgy sem számít". Erre a kérdésre a valódi választ akkor kapod meg, ha sétálással eltöltesz egy napot Budapest/Debrecen/Győr belvárosában. Mindenhol ilyen szerelmes párokat fogsz látni:
Felesleges az alacsony srácoknak magukat hitegetni, mert örökké csalódni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!