Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mindenki a kérdésekbe...

Miért mindenki a kérdésekbe köt bele itt GYK-n?

Figyelt kérdés
Sajnos sokszor tapasztaltam, hogy rengetegen nem válaszolni jönnek, hanem bele kötni a kérdezőbe. Minden apróságon leragadnak és megpróbálnak a sírba kergetni, nem sok sikerrel. Ha ide trollkodnak én csak piros kezeket osztok és megpróbálok emberhez méltó módon visszaszólni. De aki nem ért a szép szóból, az ne csodálkozzon, hogy én is, olyan stílusban fogok vissza írni. Előre látom, hogy ez a kérdés rengeteg igénytelen parasztot fog ez ide vonzani. Tisztelet a kivételnek. Én ezen az oldalon megkaptam, hogy skizofrén, feltűnési viszketegségben szenvedő, kamugép vagyok. Nos ebből egy sem igaz, de mindenkinek lehet vélemény, de ha nincs bizonyítéka, akkor ne írja ki, hogy skizofrén. Nem is ismertek engem, honnan állapítanátok meg 3 mondatból, hogy skizofrén vagyok? Én tudomásom szerint GYK-n eléggé kevés pszichiáter van. Szóval nem hiszem, hogy 100 db pszichiáter fog ide jönni és egyszerre belém kötni. Csak trollok fognak akiknek nincs jobb dolguk, mint belekötni a másikba.

2017. júl. 28. 23:25
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Igazad van és remélem nem rám céloztál.
2017. júl. 29. 09:52
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Mert kiprovokálod Te 42 éves "katonatiszt" "férfi" "apuka"..... ezzel, és a többi ostoba kérdéseddel...

Nehezemre esik elhinni,1. Higy Te 42 éves vagy, 2. Higy ferfi vagy, 3. Hogy apuka vagy, 4. Higy katonatiszt vagy.

Üdv, egy 29 éves, milliomos cégvezető.

2017. júl. 29. 11:00
 23/30 A kérdező kommentje:

Remek vállalkozásod lehet. Az én időmben csak kétféle

képen tudtál volna meggazdagodni. 1. politikus lettél 2. Ha gazdagok voltak a szüleid. Én nekem nem voltak gazdagok a szüleim illetve csak az apám, mert anyám nagyon korán meghalt. Politikusnak hülye lettem volna. Maradt a katonaság. További sok sikert az üzleted terén :)

2017. júl. 29. 11:06
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem volt gazdag senkim, sőt kb hasonló utat jártam be mint Te.....

Had kerdezzem meg, hol vagy tiszt, mert a munkámból adódóan rengeteg tisztet ismerek. Sok barátom végzett az akkori Nemzetvédelmi egyetemen.... és én is napi kapcsolatban voltam az egyetemmel...

2017. júl. 29. 11:12
 25/30 A kérdező kommentje:
A 11. Harckocsi zászlóaljban vagyok hadnagy. Remélem sokat segítettem.
2017. júl. 29. 11:15
 26/30 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az Ön lelki békéjének érdekében javaslom a következőket:

-az információ súlyozása (itt a trollok az inadekvát és másfél soros válaszaikkal rögtön kiesnek)

-az információ szűrése (főleg a válaszadó szándékait illetően. H vki trollkodni akar, hadd trollkodjon, az, h Ön erre hogyan reagál/nem reagál, az Ön szuverén joga)

-az információ csoportosítása (nagyon kevés az olyan hozzászóló, akinek mindenben 100%-osan igaza van, van olyan, h öt-hat válaszból lehet kilegozni a valós, előremutató tartalmat).

Remélem, segítettem.

2017. júl. 29. 12:08
 27/30 anonim ***** válasza:
11. Hunyadi Mátyás harckicsi zászlóalj?
2017. júl. 29. 12:14
 28/30 A kérdező kommentje:
Régen így hívták, de 2007-ben felszámolták és át kerültünk a MH 25. Klapka György lövészdandárba.
2017. júl. 29. 12:27
 29/30 A kérdező kommentje:
Természetesen ezt is felszámolták 2011-ben és át kerültünk a 11. Harckocsi zászlóaljba és egy T 72-M1-es harckocsi parancsnoka vagyok azóta
2017. júl. 29. 12:32
 30/30 anonim ***** válasza:
GYK = GYP :D
2017. aug. 21. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!