Miért mindenki a kérdésekbe köt bele itt GYK-n?
Mert kiprovokálod Te 42 éves "katonatiszt" "férfi" "apuka"..... ezzel, és a többi ostoba kérdéseddel...
Nehezemre esik elhinni,1. Higy Te 42 éves vagy, 2. Higy ferfi vagy, 3. Hogy apuka vagy, 4. Higy katonatiszt vagy.
Üdv, egy 29 éves, milliomos cégvezető.
Remek vállalkozásod lehet. Az én időmben csak kétféle
képen tudtál volna meggazdagodni. 1. politikus lettél 2. Ha gazdagok voltak a szüleid. Én nekem nem voltak gazdagok a szüleim illetve csak az apám, mert anyám nagyon korán meghalt. Politikusnak hülye lettem volna. Maradt a katonaság. További sok sikert az üzleted terén :)
Nem volt gazdag senkim, sőt kb hasonló utat jártam be mint Te.....
Had kerdezzem meg, hol vagy tiszt, mert a munkámból adódóan rengeteg tisztet ismerek. Sok barátom végzett az akkori Nemzetvédelmi egyetemen.... és én is napi kapcsolatban voltam az egyetemmel...
Kedves Kérdező!
Az Ön lelki békéjének érdekében javaslom a következőket:
-az információ súlyozása (itt a trollok az inadekvát és másfél soros válaszaikkal rögtön kiesnek)
-az információ szűrése (főleg a válaszadó szándékait illetően. H vki trollkodni akar, hadd trollkodjon, az, h Ön erre hogyan reagál/nem reagál, az Ön szuverén joga)
-az információ csoportosítása (nagyon kevés az olyan hozzászóló, akinek mindenben 100%-osan igaza van, van olyan, h öt-hat válaszból lehet kilegozni a valós, előremutató tartalmat).
Remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!