Sajnos sokszor tapasztaltam, hogy rengetegen nem válaszolni jönnek, hanem bele kötni a kérdezőbe. Minden apróságon leragadnak és megpróbálnak a sírba kergetni, nem sok sikerrel. Ha ide trollkodnak én csak piros kezeket osztok és megpróbálok emberhez méltó módon visszaszólni. De aki nem ért a szép szóból, az ne csodálkozzon, hogy én is, olyan stílusban fogok vissza írni. Előre látom, hogy ez a kérdés rengeteg igénytelen parasztot fog ez ide vonzani. Tisztelet a kivételnek. Én ezen az oldalon megkaptam, hogy skizofrén, feltűnési viszketegségben szenvedő, kamugép vagyok. Nos ebből egy sem igaz, de mindenkinek lehet vélemény, de ha nincs bizonyítéka, akkor ne írja ki, hogy skizofrén. Nem is ismertek engem, honnan állapítanátok meg 3 mondatból, hogy skizofrén vagyok? Én tudomásom szerint GYK-n eléggé kevés pszichiáter van. Szóval nem hiszem, hogy 100 db pszichiáter fog ide jönni és egyszerre belém kötni. Csak trollok fognak akiknek nincs jobb dolguk, mint belekötni a másikba.
Sok troll van. Es sok skizofren is. (Tudom, hogy vannak, mert kerdeznek sokat..) . Aki skizofren az nem tudja hogy az , vagy nem hiszi el. Nagyon kevesen tudjak/gondoljak ezt sajat magukrol az emberek. En nem sutok rad semmit indokolatlanul. Mivel ez egy olyan betegseg ami csak az emberek 1 szazalekat erinti. Es semmi jelet nem mutatod. Persze, lehet mondani, hogy 16 evesen mit tudok en a vilagrol.. A vilagrol szinte semmit. A sajat vilagomban elek. Nem mindig egyezik a valosaggal de megteszi :)
2017. júl. 28. 23:51
12/30 A kérdező kommentje:
A skizofrénia nem csak a több személyiséggel rendelkező emberekre vonatkozik. Van az üldözési mánia. Az a skizofrénia egyik fajtája.
2017. júl. 28. 23:56
13/30 anonim válasza:
Sok troll van, aztán azt gondolják magukról, hogy viccesek. Pedig ez ritka. Én úgy látom, leginkább a provokatív és idétlen, felesleges kérdések kötnek bele. Az értelmes kérdések, inkább értelmes válaszokat kapnak, persze itt is becsúszhatnak a trollok, de na. Azért van a piros kéz.
2017. júl. 29. 00:02
14/30 A kérdező kommentje:
Én adtam neked zöld kezet
2017. júl. 29. 00:03
15/30 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezt rosszul hiszed. A skizofrenia egy hallucinaciokkal es tevkepzetekkel atszott betegseg. Annak az alfaja a paranoid skizofrenia ami uldozesi maniaval jar es felelemmel. Olyakor depresszioval. Gyakran tarsul szorongassal, es audio-illuziokkal. De nincs tobb szemelyiseg. Az a disszociativ szemelyisegzavar, avagy hivhatjuk multiplex/tobbes szemelyisegzavarnak.
A skizofrennek nincs betegsegtudata, mert mindent, amit erzekel maga korul valosnak itel meg.
Es most hagyjuk a szakszoveget. Egy a lenyeg: jelenlegi tudasom alapjan nem vagy az. En pedig valoszinusithetoen igen, es folyton bebizonyitjak nekem :'( papir nincs rola, de hangok meg szellemek igen. Ezert utaltam a valosagom massagara.
2017. júl. 29. 00:06
16/30 anonim válasza:
Nem csak a kérdésekbe szoktak, hanem a válaszolókba is, Kérdező. A legtöbbje életképtelen ócska zugnetes troll, ez hitvány kis életük minden szórakozása, hogy arc nélkül amperkodhatnak. Akkora senkik mind, hogy enélkül nem is érzik a létüket, egyszerűen nem érzik hogy VANNAK. Kell a visszaigazolás, hogy saját magukon kívül érdekel bárkit is a primitív ostoba kis világuk.
Ki kell röhögni őket, bohócnak szükségből még elmennek.
2017. júl. 29. 00:11
17/30 anonim válasza:
Túl komolyan veszi az internetet uram. :)
2017. júl. 29. 00:18
18/30 anonim válasza:
16 éves lány vagyok és azért mert én egyszer azt írtam, hogy valóra váltom az álmaim rám írt egy "pszihológus" hogy én mekkora egy hülye kis p*csa vagyok és az összes ilyet bekéne záratni, meg kezelni kell őket és még vitatkozni sem lehetett vele mert mindenre úgy érvelt hogy már ott röhögtem rajta. És mikor megkérdeztem hogy miért vagyok az azzal érvelt hogy én egy hülye kis taknyos liba vagyok.. meg hogy az összes nő hülye és fel se érünk hozzá😂 én próbáltam már lezárni ezt a beszélgetést így hát szép életet kívántam neki amikor ő visszaírt, hogy nekem meg szenvedéssel teli napokat kíván hogy végre felnőjjek..😶😂 már nem mertem neki írni hogy az átkozódás visszaüt, mert még a végén felkeres és eléget máglyán mert boszinak gondol😂 könyörgöm csak egy céltudatos lány vagyok és ebbe köt bele? Szánalmas.. Bár hatást nem gyakorolt rám ez a drága ember, mert makacs vagyok és nem lehet megrendíteni, de remélem, hogy más lányokat nem talált meg..😟
2017. júl. 29. 00:54
19/30 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés ember aki tényleg pszichológus, itt GYK-n. De 99%-a csak egy 9 éves troll aki megpróbál felidegesíteni. Megkaptam, hogy kamus vagyok, mert nem hitték el, hogy én tényleg katona tiszt vagyok és már ment, hogy kamus skizofrén. Erre szerintetek hogyan reagáljak? 20 éve vagyok a katonaságnál és a trollok többségénél többet tettem le az asztalra.
2017. júl. 29. 09:13
20/30 anonim válasza:
Idéznék:
"Az internet nem szült közénk több hülyét, csak megvilágította milyen sokan vannak."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!