Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mindenki a kérdésekbe...

Miért mindenki a kérdésekbe köt bele itt GYK-n?

Figyelt kérdés
Sajnos sokszor tapasztaltam, hogy rengetegen nem válaszolni jönnek, hanem bele kötni a kérdezőbe. Minden apróságon leragadnak és megpróbálnak a sírba kergetni, nem sok sikerrel. Ha ide trollkodnak én csak piros kezeket osztok és megpróbálok emberhez méltó módon visszaszólni. De aki nem ért a szép szóból, az ne csodálkozzon, hogy én is, olyan stílusban fogok vissza írni. Előre látom, hogy ez a kérdés rengeteg igénytelen parasztot fog ez ide vonzani. Tisztelet a kivételnek. Én ezen az oldalon megkaptam, hogy skizofrén, feltűnési viszketegségben szenvedő, kamugép vagyok. Nos ebből egy sem igaz, de mindenkinek lehet vélemény, de ha nincs bizonyítéka, akkor ne írja ki, hogy skizofrén. Nem is ismertek engem, honnan állapítanátok meg 3 mondatból, hogy skizofrén vagyok? Én tudomásom szerint GYK-n eléggé kevés pszichiáter van. Szóval nem hiszem, hogy 100 db pszichiáter fog ide jönni és egyszerre belém kötni. Csak trollok fognak akiknek nincs jobb dolguk, mint belekötni a másikba.

2017. júl. 28. 23:25
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%

1. Unatkoznak

2. Így vezetik le a stresszt

3. Az életben csendesek, és itt próbálják kiélni magukat.

4. Egyszerűen csak szeretnek vitatkozni.

2017. júl. 28. 23:27
 2/30 A kérdező kommentje:
Az első ember aki írt nem egy troll. Ez haladás. :D
2017. júl. 28. 23:28
 3/30 anonim ***** válasza:
0%
Ucsikettő itt vagy? Ucsikettő?!?!!
2017. júl. 28. 23:28
 4/30 A kérdező kommentje:
itt az első.
2017. júl. 28. 23:30
 5/30 anonim ***** válasza:
39%

Mert a legtöbbje itt éli mi magát, mert nincs semmi élete a GYK-n kívül. Mint a kedves kérdezőnek😁

Na most én trollkodni jöttem, vagy nem? :O

2017. júl. 28. 23:34
 6/30 A kérdező kommentje:
Van életem, csak elegem lett abból ami itt folyik. 42 éves, 2 gyerekes, házas apa vagyok. Szerintem van elég elfoglaltságom.
2017. júl. 28. 23:36
 7/30 anonim ***** válasza:
39%
Ha lenne akkor nem tetted volna fel a kérdést és nem itt írogatnál. BUUUUUUUUMM Öngól!!!!!! Csapki! Amúgymeg Safety is number one priority!
2017. júl. 28. 23:42
 8/30 A kérdező kommentje:
Kösz, de a gyerekeim már alszanak és a feleségem is. Most van időm ezekre válaszolni. Majd akkor köss belém, ha ismersz. De nem ismersz, ezért nem kötsz belém, és én sem kötök beléd.
2017. júl. 28. 23:44
 9/30 anonim ***** válasza:
0%
Én ugyan nem kötök beléd, csupán azt mondom amit látok.
2017. júl. 28. 23:45
 10/30 A kérdező kommentje:
De nem látsz semmit és most küldözgessek széjjel képet a családomról, hogy elhiggyétek, hogy 42 éves apa vagyok? Ez több okból is nem valósulhat meg. 1. Megsértené a gyerekeim jogait. 2. Tiltja a szabályzat. 3. Nem teszem ki a gyerekeimet veszélynek, csak azért, mert nem képes pár ember elhinni, hogy gyerekeim vannak.
2017. júl. 28. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!