Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az normális ha mindig mindenki...

Az normális ha mindig mindenki engem néz?

Figyelt kérdés
Folyton az utcán sétálok és engem bámulnak az emberek. Mi ez? Normális ez egyáltalán?

2017. júl. 13. 18:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Talán valami feltűnő vagy szokatlan van rajtad.
2017. júl. 13. 18:36
 2/12 anonim válasza:
59%

Engem is mindig megneznek,igaz nem is vagy egy atlagos valaki,de leszarom ha bamulnak!

Annyira nem érdekel már,hadd bamuljon a sok kis kötsög!

2017. júl. 13. 18:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Miért beszélsz így róluk? Túl nagy a gyűlölet a szívedben! Talán az övékben is, de a tiédben is! Miért haraggal akarod megoldani ezt a nevetséges helyzetet?
2017. júl. 13. 18:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van valami furcsa rajtad, de az is, hogy csak különleges a kisugárzásod, vagy vonzó vagy.
2017. júl. 13. 18:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Az is lehet amit a többiek írták vagy csak beképzeled.
2017. júl. 13. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nemed, korod? :)

Nekem egyszer azt mondta egy fiúbarátom, hogy ha néznek, akkor vagy nagyon jól nézek ki, vagy nagyon gázul, döntsem el én, hogy szerintem melyik. :D

22L

2017. júl. 13. 18:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne rakd ki a csöcsöd és nem néznek meg annyira ;)
2017. júl. 13. 19:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Amit a kérdésedben leírsz, annak az orvosi neve paranoia. Nem tudom, hogy gyógyítható-e, de érdemes kezeltetni. Hátha az segít rajtad egy kicsit.

2017. júl. 13. 20:15
 9/12 anonim ***** válasza:
nem lehetséges, hogy szimplán paranoiás vagy? Pár éve olyan korszakom volt, hogy még a képektől is féltem szinte, mert azt HITTEM azok is engem bámulnak. lehet te is csak beképzeled.
2017. júl. 13. 20:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet azért, mert "folyton az utcán" sétálsz. Van célod vagy csak úgy sétálgatsz? Mindenki különös a maga nemében, ezért mindig mindenki mindenkit néz. Van egy ismerősöm, aki kacsázva jár: őt is állandóan bámulják, de már megszokta.
2017. júl. 13. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!