Az normális ha mindig mindenki engem néz?
Figyelt kérdés
Folyton az utcán sétálok és engem bámulnak az emberek. Mi ez? Normális ez egyáltalán?2017. júl. 13. 18:32
1/12 anonim válasza:
Talán valami feltűnő vagy szokatlan van rajtad.
2/12 anonim válasza:
Engem is mindig megneznek,igaz nem is vagy egy atlagos valaki,de leszarom ha bamulnak!
Annyira nem érdekel már,hadd bamuljon a sok kis kötsög!
3/12 anonim válasza:
Miért beszélsz így róluk? Túl nagy a gyűlölet a szívedben! Talán az övékben is, de a tiédben is! Miért haraggal akarod megoldani ezt a nevetséges helyzetet?
4/12 anonim válasza:
Lehet, hogy van valami furcsa rajtad, de az is, hogy csak különleges a kisugárzásod, vagy vonzó vagy.
5/12 anonim válasza:
Az is lehet amit a többiek írták vagy csak beképzeled.
6/12 anonim válasza:
Nemed, korod? :)
Nekem egyszer azt mondta egy fiúbarátom, hogy ha néznek, akkor vagy nagyon jól nézek ki, vagy nagyon gázul, döntsem el én, hogy szerintem melyik. :D
22L
7/12 anonim válasza:
Ne rakd ki a csöcsöd és nem néznek meg annyira ;)
8/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Amit a kérdésedben leírsz, annak az orvosi neve paranoia. Nem tudom, hogy gyógyítható-e, de érdemes kezeltetni. Hátha az segít rajtad egy kicsit.
9/12 anonim válasza:
nem lehetséges, hogy szimplán paranoiás vagy? Pár éve olyan korszakom volt, hogy még a képektől is féltem szinte, mert azt HITTEM azok is engem bámulnak. lehet te is csak beképzeled.
10/12 anonim válasza:
Lehet azért, mert "folyton az utcán" sétálsz. Van célod vagy csak úgy sétálgatsz? Mindenki különös a maga nemében, ezért mindig mindenki mindenkit néz. Van egy ismerősöm, aki kacsázva jár: őt is állandóan bámulják, de már megszokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!