Ti ereztetek mar h kilogtok a sorbol mert tul jok vagytok?
Mert en igen es az az igazsag h ilyen tekintetben hatrany
Mert nehez szerenynek maradni nagyon ha egyszeruen szinte mindenben jo vagy
Es nehez elerni h ne legyenek irigyek rad es mar nem igazan birom az az igazsag
Mikor roplabdazunk akkor ia mintha felszemuekkel es falabuakkal lennek es ez a kornyezet lerant a mocsarba ( persze volt meg rajtam kivul egy ugyes azert azt hozza kell tenni...de ot is nagyon sajnaltam)
Mit tudok tenni h ne roppanjak ossze ez igy nagyon nehez
Tenyleg tudom h mindenki azert szeretne jobb lenni dolgokban de ugy h en pl kituno vagyok es vagy 5 sporthoz van nagy foku tehetsegem minimum nagyon nehez
Mit tegyek ???
Hogyan allhak hozza masokhoz??
Ez egy komoly kerdes kerlek segitsetek
Nem sportban vagyok jó, hanem tanulásban.
Alig tanulok valamit, mások órákat tanulnak egy szöveget, én figyelek órán+átnézem+magamban ismételgetem és megjegyzem.
Nagyon idegesítő, ha valaki strébernek nevez, mert nem vagyok egy zseni, csak hallás alapján jobban tudok tanulni.
Ráadásul nem is tanulok sokat (és nem is szeretek tanulni, sokkal inkább pihenek, mint most nyáron is) szóval nem értem, hogy mi a stréberség ebben.
Amúgy meg azt utálom, amikor a tanár dicsérgetni kezd, mert nem elég, hogyha írom az ötösöket, még hangosan ki is emel, hogy milyen okos meg ügyes vagyok, ettől agyrákot kapok, nagyon nehezen bírom a dicsérgetést. Tök kellemetlen az egész :P
Amit leirsz teljesen valosaghu...sajnalom h csesztettek
Viszont ezert mondom azt h az az igazan nehez h elerd h az emberek egyutt oruljenek a sikerednek mert joban vagytok es ez nem lehetetlen de nehez elerni es en mindig is ezt szerettem volna viszont tudom h a masik oldalrol is nagyon nehez a masik ember sikereit baratilag es kedvesen fogadni ...mivel nem tudom en kepes lennek e ra lehet mastol se varhatom el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!