Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is éreztetek már ilyet?

Ti is éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés
Sziasztok, rövid ismertető az eddigi életemről: Agresszív, türelmetlen, folyton csak a gépet bújtam, játszottam éjjel nappal. Ellustultam és emellett el is híztam teljesen. Egész gyerekkoromat a veszekedés tette ki, anya nélkül nőttem fel, mivel sajnos meghalt 13 éve, hat éves koromban. Édesapám próbált egyedül nevelni, de munka mellett nehéz volt neki, főleg egyedül. Eléggé sokat megengedtem magamnak. Egyik nap apám találkozott valakivel, akivel jelenleg is boldog és végre láthattam boldognak, de ezt eddig nem is igazán tudtam értékelni, mert egy évtizeden keresztül csak az agresszió vezérelt. Pár éve már elkezdtem magamon változtatni, de csak az életmódomon, külalakomon. Öltözködésre még mindig kihat az agresszió, acélbetétesben járok, nullás hajam van és sorolhatnám. Régóta azt érzem, hogy egyedül vagyok, nincs egy olyan személy, akivel tudnék őszintén beszélgetni ezekről a dolgokról, nyilván a nevelőanyám szívesen meghallgatna, de nehezen nyílok meg. Nem is ez a legmegfelelőbb szó rá, hanem inkább szégyellem kimutatni az érzéseimet, szégyellem bevallani, hogy mennyire elkeseredett vagyok és mennyire bánom azt a több évi agressziót, amivel esetleg másokat bántottam. Nem szerettem az embereket, folyton csak egyedül szerettem lenni, viszont az állatokkal jól kijöttem. Szerettem a természetet, sokszor járkálok ki a közeli erdőbe csak úgy délutánonként hallgatni a madarakat, esetleg csak úgy lenni. Nem vagyok velejéig romlott, de valahogy változtatnom kéne ezen és ez ami nagyon nehéz. Az egész környezetem negatív, beleértve magamat is. Meg szeretnék változni, szeretnék szeretni, értékelni az apró örömöket, élvezni az életemet és vidáman látni a világot. Az a legcinikusabb az egészen, hogy egy esti unatkozás hozta ki mindezt, mivel gondoltam megnézem az emlékek őre című filmet(angolul the giver) és ciki, nem ciki, 19 éves fiú létemre elkönnyeztem a végén. Ti is voltatok már ilyen helyzetben, tudnátok tanácsot adni? Előre is köszönöm. :)

2017. ápr. 30. 04:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Kezdj el aktívan sportolni, nagyon sokat segít minden téren, én a futást ajánlom, nagyon sokszor kihúzott a gödörből. Kezdj el meditációs jellegű zenéket hallgatni, nagyon jók a negatív gondolatok elterelésére:

https://www.youtube.com/watch?v=wuLKvcn-c7A

2017. ápr. 30. 04:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Két éve aktívan kondizok, szóval ez kilőve.
2017. ápr. 30. 06:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztos jó felé alakul az életed,mert alapban jó ember lehetsz,de az acélbetétest,és a nullás hajat,meg gondolom a hozzá illő cuccokat felejtsd el,mert senki nem fog komolyan venni.
2017. ápr. 30. 08:30
 4/9 anonim ***** válasza:

A 2. Valaszolo egy retardalt, ne torodj vele.

Hasonlo vagyok hozzad. Csak en olni akartam sokaig es "uresseget" ereztem mindig, ami mindig fajt es feszult, agressziv voltam miatta, sokan ilyenkor nagyon megijedtek tolem.

Negativ kornyezettel nehez valtozni, nagyon uralkodnod kell az erzelmeiden. Semmit nem szabad magadra venned, csak el kell fogadnod hogy ok ilyenek. Igy lettek nevelve, nem tehetnek arrol h ilyen idegesiti hulyek. A negativ erzelmekkel pedig nagyon magadat pusztitod.

Nem ciko ilyenen sirni. (Semmi sem ciki)

Meg kell ismerned onmagad, miert vagy ilyen, es meg kell ertened magad, es a korulotted levoket.

Pl. Tudatositanod kell, azert lettel ilyen, mert olyan kornyezetben nottel fel, ami ezt az szemelyiseget valtotta ki beloled.

Minel jobban magadra veszed masok bantasait, annal jobban pusztitod magad. Ok csak luzerek, le kell szarni oket.

Siman meg tudsz valtozni, es olyan lehetsz amilyet leirtal.

En evekkel ezelott megorultem attol h bantsak masokat annyira akartam, most meg ha akarom be tudok konnyezni egy idezeten..

Ha szeretnel beszelgetni irj.

2017. ápr. 30. 11:25
 5/9 anonim válasza:

Szerintem már azzal sokat haladtál, hogy ezt leírtad...

A környezetedet megértem, de ne hagyd, hogy mások ennyire hatással legyenek rád (az előző válaszolóra reagálva: értem én, hogy "ők így lettek nevelve", de szerintem mindenkinek van esélye eldönteni, hogy milyen ember akar lenni - te ezt az esélyedet használod éppen ki), próbálj kibontakozni. A kondi jó, de ha alkalmad nyílik rá, próbálj ki más sportokat, hobbikat is, sőt az is lehet, hogy a könyvekben, vagy ahogy írtad, a filmekben tudsz kiteljesedni.

Nem ismerlek, úgyhogy ez nem biztos, hogy rád is vonatkozik, de sokszor az aggresszió az elfolytottok érzelmek miatt van - ezért javasoltam, hogy próbálj ki új dolgokat, hátha valahol megtalálod Önmagad...

Remélem tudtam segíteni!

2017. máj. 1. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el, és gondolkodj el rajta.

2017. máj. 1. 21:40
 7/9 anonim ***** válasza:

"Kezdj el aktívan sportolni, nagyon sokat segít minden téren, én a futást ajánlom, nagyon sokszor kihúzott a gödörből. Kezdj el meditációs jellegű zenéket hallgatni, nagyon jók a negatív gondolatok elterelésére: "

Kondizás, futás, baromság az egész, hagyjuk már! A fejében kell rendet rakni! Nem a testében! Ezt mindig elfelejtitek!

Ez is csak az antiszociknak figyelemelterelés, amivel SEMMI soha nem oldódik meg!

Ott kell rendet rakni, ahol a baj van, és nem elfedve, belemenekülni másvalami dologba!!

Attól csak rosszabb lesz a helyzete, mert az alapproblémát egyáltalán nem oldotta meg!

Viszont rákapott a kondira, futásra, még magányosabb lett! A futás is egyedül műfaj! Az is az emberektől elzárja! És csak a teljesítmény számít, nincs benne semmi olyan, ami a lélekre is hat, itt kérdezőnél komoly bajok vannak, értsük már meg!

Ezt egy hülye futással, és kondizással nem lehet megoldani!

Mindig ezt "ajánlják", de csak az aki buta, mert az okos látja, hogy nem ott van a probléma!

2017. máj. 2. 00:03
 8/9 anonim ***** válasza:

7-es nek:

[link]

2017. máj. 2. 03:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Van az a mondás, hogy "ép testben ép lélek", de szerinted ez is baromság.
2017. máj. 2. 03:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!