Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány nyelven beszélsz és...

Hány nyelven beszélsz és mennyire?

Figyelt kérdés
2017. júl. 12. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Németül annyira, hogy épp, hogy átmegyek szerintem a középfokú nyelvvizsgán. Mondjuk mentségemre szóljon, hogy csak az iskolában tanulok németet, nem járok külön tanárhoz vagy ilyesmi.

Angolul meg csak nagyon alap kifejezéseket meg szavakat tudok, amiket játékokból vagy zenékből tanultam meg.

Meg persze magyarul, anyanyelvi szinten, de ez szerintem nem számít :D

És oroszul elkezdtem tanulni, de még nem tudok túl sok mindent, csak pár szót meg egyszerűbb mondatokat.

19l

2017. júl. 12. 14:31
 2/9 Belavia válasza:
100%
Magyarul, angolul anyanyelvi szinten, nemetul kb. kozepfokon, minden egyeb szlav es latin nyelv pedig epp annyira megy h megertetem magam:)
2017. júl. 12. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Magyarral együtt 4, ebből 3 anyanyelvi szinten (alapból kétnyelvű vagyok egyébként, ezek mellett angolul is anyanyelvi szinten beszélek), egy pedig felsőfokon.
2017. júl. 12. 16:40
 4/9 anonim válasza:

Magyarul anyanyelvi szinten, mivel magyar vagyok:D

Angolból felsőfokúm van, bár a passzív szókincsem nagyobb, mint az aktív.

Németet tanulgattam, de nagyon max ilyen alap mondatokat/szavakat értek meg belőle.

2017. júl. 12. 16:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Magyaron kívül 3. Angol felsőfok, bármiről el tudok beszélgetni, megértek mindent. Német középszint megvolt, de mivel nem használom, így felejtek sajnos, egyszerű mondatokkal tudok kommunikálni.

Olaszt nemrég kezdtem, abból alapszinten vagyok, de folyamatosan tanulom, remélem erős középig abból is eljutok.:)

2017. júl. 12. 17:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Angolul majdnem felsőfokon, hollandul kicsit jobban, mint alapfokon, franciául nehezen, de megértetem magam (gimi óta nem használom). A magyart mondani se kell, hisz' az anyanyelvem.
2017. júl. 12. 18:15
 7/9 anonim ***** válasza:
én nem beszélek. ha mégis, akkor is el-elfelejtek néhány szót, amit épp mondani készültem. ennek ellenére magyarul "tudok", angolul meg - bár nincs papírom róla - megtudnám értetni magam.
2017. júl. 12. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Magyarul alapfokon
2017. júl. 13. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Magyarul értelemszerűen, aztán angolul (3év angliában+nyelvvizsga) illetve németül (nyelvvizsga)
2017. júl. 14. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!