Hogyan kezdjem el gyakorolni a tudatos álmodást?
Nekem a DILD módszer jött be, 2 hét után, de úgy tudom a legtöbbeknek a WILD működik és ott ritkább az alvási paralízis jelentkezése.
Ami fontos, hogy mindenképpen vezess álomnaplót és a sima álmaidra próbálj vissza emlékezni (mingid álmodsz).
Ha te is olyan vagy mint én voltam, hogy nem nagyon emlészsel a sima álmaidra, akkkr neked is legaláb 2 hétig fog tartani, de türelmesnek kell lenni.
És az első pár "sikeres" TÁban szinte biztos, hogy az izgulástól össze fog esni a "rendszer" és felébredsz hamar.
Egyszercazt olvastam, hogy
- naponta több szituációban tedd fel magadnak a kérdést, hogy: vajon most álmodom?
- álmodás közben próbáld meg ralizálni, hogy most álmodsz
- tűzz ki magadnak egy apróbb célt, hogy mit tudnál megcsinálni álmodás közben, pl megsimítani a hajadat
Ezek az első lépések
2. De olyan reallity check kell ami a valóságban nem lehetséges, a haj simítás nem ilyen. Pl számold meg az ujjaid és, ha több vagy kevesebb van akkor álmodsz. Csak az a baj, hogy a tapasztaltabb tudatosálmodók tudják, hogy ezek a teknikák elég ritkán sikerülnek, mert ha az álom reális akkor bizony 5 ujjad lesz.
Szóval ásd bele magad valamelyik teknikába. Szerintem DILD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!