Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te eszel boltban, fizetés...

Te eszel boltban, fizetés előtt? Hallottál már olyanról, aki igen?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, amikor kisgyereknek adnak, ez már itt a gyakorin is milliószor ki lett vesézve.

Felnőttekre gondolok, akik nem is betegek, csak így szokták meg. Amikor kasszás voltam, sok felnőttel találkoztam, aki papírt, flakont hozott. Persze, itt nem tudhattam, hogy rosszul lett-e vagy csak passzióból evett. De egy ismerősöm nemrég elkerekítette a szemét, hogy ő miért nem ehetne a boltban bármit, amit megkíván, ha úgyis kifizeti (nem amikor rosszul van, rendszeresen csinálja).

Amikor pedig polcot pakoltam, a sorok közé a legkülönfélébb, oda nem illő felbontott csomagolások voltak bedobva: pl. ásványvizek közé sport szeletes papír, mirelitek közé előre csomagolt szárazkolbászos zacskó. Ezeket biztos nem vitte lehúzatni a pénztároshoz a gazdája.

2017. júl. 10. 15:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Eddig nagyjából 3x ittam a másfél literes vízből pár kortyot amikor már szinte fájt ahogy ki volt száradva a torkom, és a vásárlás vége még messze volt, de nem szeretek ilyet tenni.
2017. júl. 10. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!