20-25 éves férfiak! Mennyire vagytok állatbarátok?
65 éves apám is abajgatja az egyik macskát és a kutyát, én meg úgy általában véve minden aranyos dologért odavagyok, vannak hörcsögeim is. :3
A süni meg kisgyerek koromtól a kedvenc állatom. :)
32F
én imádom az állatokat
volt ebből féltékenység is :D nagyon megszeretgettem a macskámat :D
imádni való puha aranyos kis dög volt és vad szenvedélyes, de nagyon okos és ő is imádott engem :)
főleg a kölyök állatokat szeretem :)
de kb mindet
24F
ja és az együtt alvásról...
volt amikor az ajtó előtt nyávogott, akkor be akart jönni, ha bent ugye akkor ki akart menni...
de volt sokszor olyan, hogy a lépcsőn aludt kinyitottam az ajtót: "{neve} jössz aludni?" vagy "gyere aludni" és máris rohant és jött :D
mindig lent a 2 lábam közzé fészkelte be magát
télen nyitott ablaknál alszom sokszor, olyankor beengedtem a takaró alá, sőt volt amikor ő jött oda, hogy engedjem be :D
tudtam, hogy szeret kibámulni az ablakon így volt amikor felhúztam neki a redőnyt, vagy én kezdtem el kinézni és mondtam, hogy jöjjön nézze és jött nézte :D pedig semmi nem volt ott
imádtam :D
túl aranyos volt amikor kitekert nyakkal aludt, na olyankor mindig felébresztettem, nem hagyhattam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!