Fiúk ezt leginkább tőletek kérdezem. Miért van az h a haverjaitok elött bankók vagytok a lányokkal? Azzal is bunkók vagytok akit szerettek?
Lehet vannak ilyenek de nem mindenki az.
Gondolom szégyenl vagy menőnek tartja a dolgot.
Először is érdemesnek tartom kiemelni, hogy bár valós probléma, amit vázoltál (én is ismerek jópár ilyen sztorit), de elég erős általánosítás ez így ilyen formában (nem tudom, ennyire így értetted-e, kicsit úgy jött át, mintha kb. minden fiúnak szólna). Pedig sok ám a kivétel! Sajnálom, ha még csak kevéssel találkoztál, aki nem ilyen :(
Valószínűleg mindkét alkalommal ugyanaz a motiváció: megfelelni a másiknak. Ami változik, hogy ki a "másik". Magyarán fontos neki, hogy a számára éppen aktuálisan fontos mások pozitív képet alakítsanak ki (és tartsanak fenn) róla.
Kettesben a lánynak akar megfelelni, ennek eszköze, hogy jó fej. Nagyobb brigádban már az a fontosabb neki, hogy a haverjai jó képpel legyenek róla és "menő" legyen, mert ott ők a fontosak neki, mert a csoport szintjén ők a többség.
Persze, hogy mi a "jó kép", mit jelent a "menő", az relatív: a viselkedésének megértése szempontjából az a fontos, hogy őbenne mi él erről a kívánatos képről. Valószínűleg azt hiszi, hogy ha bunkózik, az a haverjai előtt vicces (hozzáteszem, lehet az is egyesek szemében).
Ezzel nem védeni akarom persze. Megérteni és elfogadni valaki viselkedését két külön dolog! Remélem sikerült válaszolni :)
4. ilyen hosszu szöveget elalszok rajta.
Hát a válasz, az h te idegesíted lehet, vagy illetve be akar vágodni, se kor se semmit konkrétatt úgy nem írtál. :/
Utolsó, látszik, hogy könyveket se olvasol, még írni sem tudsz, ráadásul úgy fogalmazol, mint valami 8 éves. Nem csoda, hogy egy 10-12 mondatos szövegen is bealszol ;)
Egyébkébként kérdező, az előző válaszolók már leírtak mindent, csak annyit teszek hozzá, hogy velem is viselkedtek már így és én ott hagytam az illetőt meg a haverjait, aztán mikor hazament, rámírt, hogy nem értették, mi bajom van, meg akkor persze megint játszotta, hogy ő milyen cuki és kedves, mint mindig, amikor kettesben voltunk..és rájőttem, nincs szükségem olyan "barátokra", akik csak addig kedvesek velem, amíg nincs ott valaki jobb, szóval megszakítottam vele a kapcsolatot. Mondjuk mi nem voltunk túl régóta haverok, szóval nem volt túl nagy a veszteség, meg volt pár másik dolog is, ami zavart az illetőben, úgyhogy jobban megérte nekem otthagyni :D De ha ti régóta barátok vagytok, szerintem próbálj beszélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!