Örülnétek ha sokkal fiatalabbnak hinnének titeket, mint vagytok?
Általában mindenki max 15-nek néz. 155cm vagyok és 36-os a lábam. Alapjáraton nem foglalkozom vele de néha kicsit zavar, hogy sokan gyereknek néznek, pedig pár hónapja töltöttem a 20-at. Tavaly idegeneknél voltunk a barátommal és azt hitte egy a, hogy a barátomnak a lánya vagyok :D a barátaim is folyton szekálnak, hogy miért vagyok ilyen kicsi, amit amúgy nem rosszindulatból mondanak és nem veszem sértésnek csak néha azért zavaró, hogy kislánynak néznek, néha úgy is viselkednek. Gondolom jó 10 év múlva örülni fogok neki ha csak 20-nak fognak gondolni :)
Beletörődtem, hogy nem tudok tenni ellene és jó így. Van még itt valaki aki hasonló cipőben jár? Vagy ti mit gondoltok, örülnétek neki? :)
17 éves vagyok, de max 13-nak nézek ki. Sajnos nagyon sokan néznek fiatalabbnak, az osztálytársaim is úgy kezelnek, mint egy kisgyereket. Alacsony vagyok és sajnos nagyon sovány, az arcom is kislányos, talán még a fenékig érő hajam is fiatalít.
A párom 6 évvel idősebb nálam, ő pedig kicsit idősebbnek néz ki, emiatt nekünk is van hasonló történetünk.
Rendezvényen voltunk, számítottunk arra, hogy majd azt hiszik, hogy a húga vagyok, de odajött egy csaj, és megkérdezte, hogy a lánya vagyok-e a páromnak... :D
Én is ilyen vagyok, a magasságom átlagos, a súlyom is, de baba arcom van hozzá.
Tavaly megkérdezték elmúltam-e már 14 amikor pontgyűjtőkártyát akartam igényelni, és rendszeresen kérnek csak tőlem személyit miközben a barátaimat mosolyogva kiszolgálják alkohollal.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!