Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez? Miért ilyenek...

Miért van ez? Miért ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés
Rengeteg ember arra pazarolja az energiáját, hogy siránkozzon, gyűlölködjön, utálkozzon és próbálja elgáncsolni a másikat. Miért nem fordítják ezt a rengeteg időt és fáradtságot inkább arra, hogy jobbá tegyék a saját életüket?

2017. júl. 7. 21:04
1 2
 11/12 anonim válasza:

4-es vagyok!

A kérdező még mindig nincs tisztában a dolgokkal úgy látom.

Az a probléma, hogy nem érted meg az élet egyik legnagyobb alapelvét, még pedig azt, hogy a világban nincsen igazság!

A sorsban nincs igazság, nincsenek érzelmek, nincsen szeretet és sajnálat sem.

Nem kell sajnálnod senkit. Az a gyengeségre utal. A sorsban annak sincs helye.

Az embernek el kell fogadnia a sorsát, különben a sors eltiporja.

Nincs szerencsés életem, de ezt elfogadtam. Senkitől nem várom el, hogy sajnáljon és én sem sajnálok mást.

Ilyen az élet.

Te sajnos álomvilágban élsz.

Régen én is így voltam vele, azt gondoltam, hogy az élet majd felnőtt koromban igazságos lesz és majd szerencsés életem lesz stb.

Azonban rájöttem, hogy ideje felébredni.

ezt tanácsolom neked is.

Hagyd az empátiát, a szeretetet meg az elfogadást is és légy te is rideg és igazságtalan.

Alkalmazkodj a sorshoz.

2017. júl. 8. 13:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Az emberek irigyek, köcsögök egymással szemben, mindenki magára gondol először, ez belénk van kódolva... de úgy gondolom tudnánk rajta változtatni akarattal. Felesleges gyűlőlködés helyett tisztelni és segíteni kéne a másikat nem pedig fájdalmat okozni neki... Persze ez soha a büdös életbe nem fog megtörténni, ezért nem szeretem a társadalmat. Nyílván vannak emberek akik segítenek, Ők rika kincsek.
2017. júl. 15. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!