Külföldön élő magyarok! Ti hogyan reagáltok ha találkoztok magyarokkal?
Figyelt kérdés
Tudom, furcsán hangzik de kíváncsi vagyok. Egyik ismerősöm kint dolgozik és amikor vendégségben voltam nála és mentem az utcán hallottam magyar beszédet nem tudtam hogyan cselekedjek, csak elmentem mellette.
Köszi a válaszaitokat!
Mondom ezt a kérdést kimodottan küldöldön élő nagyaroknak tettem fel! Szép napot/ estét! :) ;)
2017. júl. 3. 22:17
11/11 anonim válasza:
speciel én utálom ezt a nincs összetartás szöveget. miért kéne nekem mindenki seggét kinyalnom, csak mert ő is magyar?
nekem volt magyar baráti köröm sokáig, aztán az egyik pár elvált, a fél társaság ide, a másik oda, ez összeveszett azzal, a tököm tele lett. de ez más társaságban is így van, mikor túl nagy lesz, nem kell hozzá magyarnak lenni. a bicajos társaságomban is van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!