Aki egyébként rendszeresen használja a Facebookot vagy Instát, és tölt fel képeket, de nincs egy olyan se, ahol a párjával lenne, arról gyanítható, hogy nincs neki, vagy nem is volt?
Hát szerintem ja.
Vagy nincs igazi kapcsolat, ilyen vagy van vagy nincs párja van az illetőnek.
Nekem legalábbis ez a megfigyelésem.
Most ismerkedni szeretnél és kinéztél valakit?
Ha van is neki, 1 nap alatt lerázza oszt kész, kb. olyan párja lehet neki.
Szerintem nem egyértelmű.
Nekem 12 éve van párom. De egyetlen egy képünk sincs fb-on. Ő nincs fb-on és nem is akar rajta lenni semmilyen formában.
De ettől még egy pár vagyunk :) Nem csak az létezik, ami fb-on van :D
Azért ne lenne jó egy adott kapcsolat, mert nem instára teszik ki magukat ?
Gondolkodjatok már...
Először a facebook nem csak arra való, hogy mindenki kiposztoljon olyan dolgokat magáról, ami jobb színben tünteti fel az ismerősei előtt.
Ez a magamutogatás, vannak fokozatai.
Vannak olyan emberek akik 20-30 képet töltenek fel a párjukról, aztán szakítás után le is törlik az összeset, majd ismét eljátssza ezt a következő párjával.
Vannak azok akik még magukról is maximum 1 képet töltenek fel és a magánéletüket pedig nem töltik fel az internetre, de használják rendszeresen a facebook-ot szerintem ez az értelmesebb csoport.
Az instagram-on pedig inkább csak az első csoport képviselői vannak fent, de azt is lehet értelmesen használni.
"Azért ne lenne jó egy adott kapcsolat, mert nem instára teszik ki magukat ?
Gondolkodjatok már...
"
Te valamit nagyon félreolvastál, én ilyet nem írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!