Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akik rendszeresen használják...

Akik rendszeresen használják a Facebookot! Mit szólsz, ha a frissen megismert nő/férfi profilja szinte üres?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:

én mindent letiltok a nyilvánosság elől és a barátaim elől. van ilyen.

24f

2015. jan. 3. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Én csak a hobbijaimra használom, van vagy 30 ismerős ez alapján :-) A valóság nem ez, de nem is a fb mondja meg ki vagyok, érted.
2015. jan. 3. 18:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy elövigyázatos... Jól teszi ;)
2015. jan. 3. 18:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Semmit. Valószínűleg egy értékes emberről van szó, aki nem a FB-on éli az életét. :)
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmit. Ennyiből még nem vonnék le semmilyen következtetést.
 6/9 anonim ***** válasza:
Semmit,nem igazán érdekel.Általában azért van,mert vagy nem szereti az életét megosztani rajta,vagy csak szimplán nem nagyon használja...
2015. jan. 3. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én régebben gyakran belefutottam ilyenekbe. Ha nagyon érdekelt az illető akkor csalódott voltam kicsit, hogy nem tudhatok meg többet róla, illetve nem láthatom hogy is néz ki valójában mert pl kép sincs róla vagy nagyon kevés...

Ámazonbande....

Időközben rájöttem, hogy bár sok szempontból jó is a facebook, akkor sem a világ közepe. Attól hogy valaki nem teregeti ki ott az életét pláne esetleg olyan emberek zömének akikkel soha életében nem is beszélt, értékes ember is lehet. SŐT!

Egyébként pont néhány napja értem el aztán is azt, hogy az ismerőseim felét kitöröltem. Mert minek? Ha az utcán se tud visszaköszönni mi köze van ahhoz ha mondjuk én felteszek egy képet a családommal? Letöröltem rengetek képet is, személyes adatokat a kötelezőkön kívül sosem közöltem.

Egy szó mint száz, ha facebook ismeretség után is érdeklődő a másik fél, partner esetleg még képcserében ( ha mondjuk neten ismerted meg nem személyesen) vagy őszintén válaszolni a kérdésekre akkor egyáltalán nem zavar.

2015. jan. 3. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:

1. Rejtélyes.

2. Nem ott éli az életét.

2015. jan. 3. 18:48
 9/9 anonim válasza:

Ha felnőtt az illető, a munkáltatók utána szoktak nézni az embernek és ha valami olyat találnak kapásból ugorhat a felvételi.

Szóval nem mindegy, hogy mit osztasz meg.

2015. jan. 3. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!