Miért verik bizonyos kretén emberek a gyerekeiket? Pl nem viszi ki a szemetet vagy nem mosogat el vagy az iskolában rosszul tanul, megverik. Főleg amerikára igaz ez, sok amerikaitól hallottam ezt. Engem SOHA nem bántottak és meg sem ütöttek.
ha elszalad a gyerekkel a ló nagyon, tiszteletlen és pofátlan, igenis kellenek az atyai pofonok! Ha neveletlenül kerül ki az életbe, az sokkal jobban fog fájni mikor majd vad idegenek kell megneveljék. Az 52%-os teljesen jó válaszokat írt, zöld pacsit kapott!!!
a kérdező meg végtelenül ostoba vagy végtelenül naiv ha azt hiszi, csak szép szóval meg jutalmazással mindent el lehet érni.
jó hogy a rovott múltú sittes fegyenceknek nem akarsz pénzt nyomni a markukba csak úgy minden napért amikor nem rabolt, gyilkolt vagy lopott! Pfffff....gáz!!!!!!!!!!!
szerintem a kérdező egy troll és csak azért írta ki a kérdést, hogy 1 jót kötekedhessen
szánalom a köbön!
Senki nem veri azért a gyereket, ha nem viszi le a szemetét.
Én se tenném.
Azért viszont már igen, ha valami nagy disznóságot csinál, mégpedig úgy hogy TUDJA hogy nem szabad...
Az ilyen büdös taknyos kölykökből lesznek aztán a vonatdobálók meg akik bottal szurkálják aztán földhöz csapják a szurikátát. Gratulálok azoknak akik ilyen legalja görény nemzedéket nevelnek ki, le kéne húzni őket a vécén a pulyájukkal együtt, le a csatornába a patkányok közé!
Oda valóak mind!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!