Miért verik bizonyos kretén emberek a gyerekeiket? Pl nem viszi ki a szemetet vagy nem mosogat el vagy az iskolában rosszul tanul, megverik. Főleg amerikára igaz ez, sok amerikaitól hallottam ezt. Engem SOHA nem bántottak és meg sem ütöttek.
Vannak jó-helyes válaszok;)
A védelmis csak egy ocsmány tolvaj bírságával valóban, hiszen jobban megnehezíti a család életét...eszetlen birka egy felfogás ez.
Sokszor a lusta-buta sz@ros megérdemel egy kurta csattanós pofont, hiszen ebből is tanul, de mondhatom azt is, hogy Kölök, ne markold meg a növényt! A gyerek meg: Sz@rok rá, markolom és ááá! A csalán az "visszamarkol" látod;)
Inkább a munka utáni közmunka bírságként.Esetleg terápia az erőszakoskodóknak kötelezően...talán.
Kérdező: Neked kijárna már egy hatalmas verés e gondolkodásért és ilyesmihez sosincs késő csak tedd a szemétkedést ott, ahol nem illik és megkapod bizonyára majd;)
"Legfeljebb egy db pofon elfogadható, ha egy kamaszgyerek tényleg döbbenetesen tiszteletlen. "
jah, és majd akkor a kamasz gyerek ha majd más vele tiszteletlen ő is felpofozza az illetőt :D marha jó logika... amúgy, ahogy írtam, egy darab pofon sem jogos. Sőt....
am aki írta hogy a lopás is természetes, azért vegye észre hogy az ellen nem kardoskodnak ennyien....
sajnálom, gyereket verni magyarországon SZERENCSÉRE illegális.
"Na az ilyennek lekevernék akkora pofont hogy fel se kelljen többet."
Látom sajnos az erőszakon kívül más megoldás meg sem próbál megfoganni a fejedben.
Engem megfenyegetett egy ember hogy betöri az arcom ha még egyszer a közös kukába törött tányért dobok. Feljelentettem és elő is állították! Soha ne hagyjátok magatokat! Ezt azoknak írom akiket vagy bántanak otthon vagy más fenyeget vagy akár tettlegességig is fajul! A törvény ha elindul az eljárás, eljár ezek felett az emberek fölött. de ehhez kelletek ti is, hogy megvédjétek maghatokat és tudjátok kinek mihez van joga. AZ agresszió semmire sem megoldás, és SZERENCSÉRE illegális is.
#12 erről van szó, néha igenis kijár a gyereknek pár csárdás pofon, ha nem ért a szóból. Nem lehet csak szép szóval, mézeskaláccsal nevelni a gyereket, mert egy elkényeztetett, követelőző, nagyképű senkiházi lesz belőle. Mellesleg sokkal jobb, ha a szüleitől kapja a pofont, nem az élettől később, mert kinn a nagybetűs életben már nem lesz szülői szeretet, meg tolerancia, ami visszafogja a kezet, ott kőkeményen megtáncoltatják.
Szoktam látni bőven ilyet a TESZKÓ játékosztályán, a kis görcs üvöltve toporzékolva követeli magának a háromszázezer jó magyar forintba kerülő játékot, hogy zeng bele az áruház, szerencsétlen szemüvege sápadt "kidz-having-kidz" jellegű anyuka meg rémült arccal töpreng azon, hol rontotta el a nevelést...
A pénzbirságot hiva fizeti be az akit megbüntetnek?
Mert ahigy Te a pofont, én ezt nem tartom jogosnak, hogy egy családot pluszban megterheljünk ilyennel...
Büntetés a börtön, a közmunka stb....
Engem megfenyegetett egy ember hogy betöri az arcom ha még egyszer a közös kukába törött tányért dobok. Feljelentettem és elő is állították
Azért jelentettél fel valakit mert TE képtelen vagy betartani az együttélés szabályait? hajrá, már most látom jó gyerekvédelmis lesz belőled...
"erről van szó, néha igenis kijár a gyereknek pár csárdás pofon, ha nem ért a szóból. Nem lehet csak szép szóval, mézeskaláccsal nevelni a gyereket, mert egy elkényeztetett, követelőző, nagyképű senkiházi lesz belőle. "
Igen, csak utána ne csodálkozz azon, ha te is kapsz majd tőle néhányat, amikor majkd erősebb lesz nálad, ha éppenséggel úgy érzi, nem "tiszteled" eléggé...
Van az a mondás, hogy ki mint vet úgy arat. Csak annyit várj el a másik embertől, annyi tiszteletet vagy szép szót, amennyit te is adsz. Ez mindenkire vonatkozik. Azért nem jár se neked tisztelet sem bármelyik erőszakos vérpisti apucinak sem, mert idősebb és esetleg erősebb vagy egy másik nálad gyengébb embernél , aki rád van bízva hogy gondoskodj róla , vigyázz rá. Ha a gyerekkel úgy viselkedsz mint egy lábtörlővel, vagy nem veszed ember számba, ne várd, hogy ő abba vegyen. Illetve ha megütöd a gyereket és esetleg késöbb mérgében kiveri a fogad, akkor ne panaszkodj hogy ez micsoda tiszteletlenség... Mellesleg az erőszak csak erőszakot szűl és szerencsére illegális magyarországon. Sajnos a betartatásával van gond, ami minden törvényünkre igaz, de ezen a rendőrség megerősítésével, továbbképzésével és a korrupció csökkentésével lehetne javítani. Magyarország alkotmány és törvényei alapjában jók, csak be kéne tartatni őket.
"Azért jelentettél fel valakit mert TE képtelen vagy betartani az együttélés szabályait? hajrá, már most látom jó gyerekvédelmis lesz belőled..."
Nem, azért jelentettem fel, mert megfenyegetett hogy kárt tesz bennem fizikailag! Nyugodtan a közös képviselőhoz lehet a problémájával fordulni, vagy akár tehet ő is feljelentést , de nincs joga engem a saját otthonomban terrorizálni, fenyegetni, legfőképpen nincs joga önbíráskodni és verekedni, testi éppségemben kárt tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!