Miért verik bizonyos kretén emberek a gyerekeiket? Pl nem viszi ki a szemetet vagy nem mosogat el vagy az iskolában rosszul tanul, megverik. Főleg amerikára igaz ez, sok amerikaitól hallottam ezt. Engem SOHA nem bántottak és meg sem ütöttek.
Amerikában? Nyisd ki a szemed akkor, rengeten vannak olyanok, akiket itthon is vernek, csak szimplán nem szólnak, mert szégyenlik, és mi változna?
Nevelőintézet, ahol ugyanúgy megvernek a cigányok, csak még jobban? S zaklatnak is.. Vagy beállsz a sorba és drogos senkiházi leszel, vagy halálra szivatnak.
Nincs jobb alternatíva kivéve ha nem halálra vernek, akkor inkább a nevelőintézet, azt túléled legalább.
Én is kaptam kiskoromban, de mit tehettem volna? Inkább a verés elviselése, minthogy egy nagyobb gondot vegyek magamra.
Ámeriká. A lehetőségek és az idióták földje. Ne lepődj meg, Kérdező, ha ott ez az etalon.
Ütni, bántani a gyereket néha indokolt lehet,de nem MINDEN esetben. Ha oltári nagy disznóságot csinált, akkor jogos lehet, de csak azért, mert pl. elfelejtette levinni a szemetet, vagy matekból hármast kapott mert pikkel rá a tanár, csak méginkább ront a helyzeten. Jellemzően akik minden apró-cseprő vétségért verik a gyereket, azok szociálisan lecsúszott, lezüllött legalja prolik, akiknek soha nem volt gyerekszobájuk.
"hát én nagyon boldog vagyok hogy a nénikém gyermekvédelmis, és nem egy ilyen apucinak akasztott sok száz ezer forintos bírságot a nyakába, és érdekes abból tanultak."
Büszkék lehettek magatokra.... ergó több százezret elvetetek az apától, amit a gyerekre is költhetett volna....
Ez nem büntetés ez lopás...
Semmivel nem vagytok különbek.
hát én nagyon boldog vagyok hogy a nénikém gyermekvédelmis, és nem egy ilyen apucinak akasztott sok száz ezer forintos bírságot a nyakába, és érdekes abból tanultak
Aha..nénikéd egyben jogász is? Mivel csak a bíró szabhat ki pénzbüntetést, egy mezei gyerekvédelmis(gyerekártalmis) nem.
Én nem támogatom a bántalmazást, de néha egy-egy pofon nem ártana a mostani elkényeztetett kölyköknek akik azt hiszik ők tojták a spanyol viaszt és a szüleik csak azért vannak hogy mindenben kiszolgálják őket.
"Ha oltári nagy disznóságot csinált, akkor jogos lehet, "
Hatalmasat tévedsz. Van rá törvény ami kimondja hogy egyetlen egy pofon sem jogos, sőt, jogsértés.
"Aha..nénikéd egyben jogász is? Mivel csak a bíró szabhat ki pénzbüntetést, egy mezei gyerekvédelmis(gyerekártalmis) nem. "
sosem mondtam hogy ő ítélte el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!