Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon nagy hibat vetettem,...

Nagyon nagy hibat vetettem, vege az eletemnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok a csaladom nem beszel velem, meg is ertem a szemukbe nem tudnek nezni, a baratnom kidobott.... konrketan egyedul vagyok es meg rendorsegi ugyem is lett belole.... mit csinaljak? Olyan elveszetnek erzem magam... mint ha semmi ertelme nem lenne az eletemnek... a munkahelyemrol is kirugtak. (Balhe volt a meloba)
2017. jún. 21. 08:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ügyes :) De nem akkora tragédia ez, mint most tűnik, az emberrel megesik, hogy hibázik. Ezért ember, aztán ebből majd tanul. Egyszer. Keress sürgősen másik melót, hogy a tartozást kiegyenlíthesd. A felelősséget vállalnod kell. Esetleg adj egy kis időt a volt munkáltatódnak, majd vedd fel vele a kapcsolatot egy emberibb megegyezés reményében. A jó szándékod az első jó pont lesz az egész történetben. Aztán törlesztesz, majd menet közben a család is megenyhül. A barátnőről nem tudok nyilatkozni... Se mint barátról, se mint nőről, a kettőről együtt (mint párkapcsolat) meg végképp nem. Irreleváns, hogy a szarban otthagy, de nyilván a te történeted csak az érem egyik oldala (kettőtök kapcsán).
2017. jún. 21. 15:03
 12/12 TappancsMancs ***** válasza:
Becsüld másokét, vigyázz a dolgaikra, értékeikre. A megszakadt kapcsolatokat pihentesd egy ideig. S végül irány munkát keresni.
2017. jún. 21. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!