Mi lehet az oka, hogy nem kedvelnek? Mikor annyira próbálkozom
Figyelt kérdés
Úgy szeretném, hogy szimpatikus legyek az embereknek , hogy többen szeressenek, de hiába próbálok jó fej lenni meg közvetlen, nem megy, nem fogok meg másokat.2017. jún. 20. 09:09
1/3 anonim válasza:
Èn is így vagyok,de nekem az az oka hogy elèg hűvös vagyok,nehezen mutatom ki az érzelmeimet.
2/3 anonim válasza:
Nem irtad le milyen a szemelyiséged igy nehezen tudok segíteni. Sztem nézz ki magadnak egy bembert , azzal teremts jo kapcsolatot . Ha a tobbiek latják , akkor jobban fognak tolerálni teged. Ne legyel nagyon nyomulos , NE LOGJ KI A TOMEGBŐL! Osztalyunkban van sok olyan ember akit kinézunk , mert : okoskodik , csicska , spicli , rosszul ápolt (büdos , nem furdik , miközben lenne lehetősege rá). Ezeket próbáld elkerulni. Minden nap vegen nézz magadba , és probald meg felidezni hogy mit kellet , mit nemkellett volna. Nezd meg hogy azoknak az embereknek milyen az izlése , es probalj kicsit "tetszeni" nekik. En is igy voltam 4.be. A bandába ahova be akartam kerulni , senki se nezett jo szemmel. Aztán 2-3 honapra olyan lettem mint ők. Akkor utana baratjuk lettem , és szepen lassan elkezdtem az ő tarsasagukban visszaváltoztani a személyisegem a sajátomra. Most mindenki toleral onnan. Remelem segitettem , ha igen akkor likot kerek:) Ui.: ne 1 nap alatt várj csodát
3/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy probalkozol. Minel inkabb nyomulsz meg erolteted a haverkodast annal jobban taszitani fogdz masokat. Ha alapvetoen ellenszenves a szemelyiseged akkor kis lepesekben probalj meg nyitni masok fele. Eloszor neten, aztan eloben. A lenyeg, hogy azokat a dolgaidat ami masoknak furan hathat ne helyezd egybol eloterbe. Es teljesen uj emberekkel ismerkedj, ha mar van egy eloitelete vkinek rolad azt nagyon nehezen fogod tudni legyurni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!