Mit gondoltok arrol, amikor egy közösség rendszeresen kibeszél vkit a háta mögött, akit kedvelnek?
az előttem szóló hatalmas igaszságot mondott
ha valakit kibeszél(nek) akkor igazán sosem volt ott "kedvelés"
Szerintem is inkább azt beszélik ki az emberek akiket nem kedvelnek. Az ilyen eseteknek nem szokott jó vége lenni mert ha az alany fülébe jut akkor ő is elkezd a kibeszélői rossz hírén dolgozni. Ami ugye várható reakció. Ezért még olcsón megússzák ha csak szól nekik a kibeszélés alanya hogy hagyják békén. Értelmes ember ért belőle. Az már beteges ha valakit rendszeresen kibeszélnek vagy teóriákat gyártanak róla minimális információkból vagy mi több besározzák.
Van a másik kategória amikor egy népszerűvé vált embert beszélnek ki. Valamilyen műsor szereplőjét például. De a népszerűség ezzel jár. Az az ember ezt az életmódot választotta. Természetes hogy a rajongótábor beszél az ilyen emberről. Vagy a híresebbekkel már a sajtó is foglalkozik.
Igazából mindegyik előttem lévőnek igaza van...
Nincs olyan hogy olyat beszélnek ki akit kedvelnek
Nem jó indulatú, ha kibeszélik.
Szerintem nem kedvelik az illetőt, csak úgy tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!