Vajon azért nem kedvelnek az emberek, mert az arcom nem túl előnyös (resting bitch face)?
Figyelt kérdés
Visszahúzódó vagyok, nem beszélek sokat, keveset mosolygok, mert nem tetszik a mosolyom és a fogaim sem.
Viszont, ha nem beszélek és/vagy mosolygok, akkor az arcom olyan... nos, valami ilyesmi: [link]
Csak nem vagyok ilyen szép, de ez a kifejezés ül az arcomom, a szemem meg valami ilyesmi: [link]
Gondolom mindenki azt hiszi, hogy haragszom a világra... eléggé hátrány ez minden területen.
Most mitcsináljak ezzel?
2016. jún. 30. 14:12
1/5 anonim válasza:
Hát igen, mindenki alapból szimpatikusabbnak találja a mosolygós embereket.
Hogyhogy nem tetszenek a fogaid és a mosolyod?
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem hülyébben nézek ki mosolyogva. Meg amúgy is min mosolyogjak non-stop?
2016. jún. 30. 14:31
3/5 anonim válasza:
Kimondottan szexi is tud lenni az ilyen arc! A viselkedéseddel pedig remekül tudod ezt ellensúlyozni a resting bitch fejedet. Mostantól nem húzódsz vissza a sarokba, hanem nyitott leszel, kedves, és közlékeny! :) Ez arctól függetlenül előnyös. Fogaiddal kezdj valamit, ha zavar, vagy szimplán FOGadd el. Ha rólad is lenne kép könnyebb lenne megmondani milyen a helyzet.
4/5 A kérdező kommentje:
Jah persze, nyitott meg közlékeny varázsütésre. :D
Mert ha az úgy menne. Amúgy sem szeretek a középpontban lenni.
2016. jún. 30. 14:49
5/5 A kérdező kommentje:
FOGadd el... xD Most esett le. Áh a fogaim amúgy kicsik, olyanok mintha tejfogak lennének, nem szeretem őket.
2016. jún. 30. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!