Miért nem kedvelnek? Miért cikiznek? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
A kedvenc bandám a KISS és ezért sokan csúfolnak és cikiznek. Pedig nem tudom mi ebben a gond. Nincsenek barátaim és rossz magányosnak lenni. Szóval nem értem mi ebben a gond és miért tartanak ezért furának. Pedig a KISS nekem a világot jelenti. 15/L2014. júl. 2. 23:49
1/7 anonim válasza:
Mit értesz azon, hogy a világot jelenti neked?
2/7 anonim válasza:
Akik a jó zenét szeretik, azt mindig megbélyegzik, mint unalmas nyomorék pancser. Velem is ez van (mert nekem a Metallica a minden), bár nálunk vannak olyanok, akik a jó zenét szeretik, vagy inkább "szóra sem méltatják".
Ne törődj velük. Épp elég nagy büntetés az nekik, hogy nem ismerik az igazi zenét, hanem inkább rappet meg 1D-t hallgatnak. Meg is érdemlik. :DDD
3/7 anonim válasza:
Öld meg őket :D A KISS-ért bármit ! :)
4/7 frocor válasza:
aki más, akinek van egyénisége, aki nem tömeg megbélyegzik. ismerős helyzet. és abba gondolj bele, hogy kell e neked ilyen barát aki otthagy ha rossz zenét hallgatsz. neten is lehet ismerkedni. én pl 4-5 jófej gyerekkel beszéltem skypen, összejött egy tök jó kis csoport, és igaz hogy nem egy helyen lakunk (pomár, óbuda, vác, dunaújváros, stb) de megoldjuk hogy találkozzunk. és ez az a barátság, ami nem szakad meg attól, hogy te pl csúnya vagy, más zenét hallgatsz, máshogy beszélsz vagy nemtom :) ) ne add fel. 15/F
5/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy amiatt cikiznek, mert a KISS-t szereted.
Lehet az csak egy ürügy, és pl. olyasmi miatt bántanak, mert azt látják, hogy bátortalan vagy vagy...stb (sokminden lehet még), miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!