Miért ilyen rosszindulatúak gyakorin (és bárhol máshol) az emberek az öngyilkosságot fontolgatókkal szemben?
Ahelyett, hogy meghallgatnák őket, egyből odavágják neki, hogy csak rinyál. Szerintem, ha egy ember eljut odáig, hogy ilyen fogalmazódik meg benne, akkor tényleg vannak problémái. Persze lehetnek kivételek, akik tényleg csak figyelemre vágynak, miközben minden oké, de véleményem szerint igen sokan szorulnak segítségre, és páran ide jönnek fel, mert máshol nem értik meg őket. De az itteniekre sem lehet számolni, mert mindenki azzal jön, hogy ő milyen f***a gyerek, összejött neki minden, a kérdezőnek is sikerülhet, ha ,,nem lenne olyan lúzer". Hja. Csak azzal nincsenek tisztában a kommentelők, hogy nem mindenki indul azonos helyzetből, illetve mindenkinek más a tűrőkpessége. A bajba jutottakon segíteni kell, nem fröcsögni nekik.
F
Miért hiszi azt az összes ilyen ember, hogy másnak nincsen gondja?
Miért kell vad idegen embereket lehúzni ezzel?
Neked is vannak problémáid, és nekem is. Csak az ilyen emberek azt hiszik, hogy ha panaszkodnak, akkor azzal a probléma megoldódik. Vagy mit várnak az ilyen emberek? Adjunk nekik házat, csomó pénzt? Vagy szánalomból legyen vele a csaj? Sose értettem...
Én is voltam nagyon rossz helyzetben... napokig nem ettem, de eszembe nem jutott, egy percig sem az önsajnálat...
Mindig ugy voltam vele, higy ha bele is döglök, de kijövök a gödörből, es ki is jöttem.
Pont ezért nem tudom sajnalni az ilyen embereket, mert ez a lehető legegyszerübb dolog......
És hidd el Magyarországon rengeteg embernek vannak gondjai, most kepzeld el ha mindenki ide irkálná. De hála egnek többen vannak azok akik még tesznek azert hogy kijöjjenek belőle... akár szakember segítségével.
Ja már rosszindulat: Te miért vagy rosszindulatú?
www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__8682883-lesz-az-en-eletemben-is-olyan-ember-akit-tenyleg-erdekelni-fogok-tudni-akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!