Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jó lett az érettségim?

Jó lett az érettségim?

Figyelt kérdés

Magyar nyelv és irodalom 85% (5)

Matematika 51% (3)

Történelem 86% (5)

Német nyelv 80% (5)

Informatika 60% (4)

Mondjuk az infó az olyan volt,hogy az egész 4 év alatt a tanár semmit sem tanított,csak az általános iskolás tudásom alapján + a hibátlan szóbeli miatt lett 4-es.Úgy ültem be érettségizni,hogy azt sem tudtam,hogy mi az az Access meg a PIMP.

2017. jún. 16. 13:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez attóól függ mik a terveid, ha egyetemre akarsz menni olyan szakra ahova mondjuk kell a matek akkor ahhoz nagyon kevés lesz 51%. Ha nem kell a tovább tanuláshoz a matek akkor nincs vele gond.
2017. jún. 16. 19:40
 22/35 anonim ***** válasza:
73%

A középszintű érettségi szóbelik csak a június 19-én kezdődnek. Vagy legalább informatikából emeltezett, vagy tavaly érettségizett a kérdező.

Ha ezek lennének az érettségi eredményeid, akkor azt mondanám, hogy bölcsésznek elmész.

2017. jún. 16. 20:07
 23/35 A kérdező kommentje:
Ja ezek amúgy tavalyi eredmények.Az infó meg azelötti.Nem most érettségiztem.Szóval nem rontom le a szóbelimmel.Egyébként most fogok nyelvvizsgázni németből
2017. jún. 16. 20:37
 24/35 A kérdező kommentje:
Közép mindegyik
2017. jún. 16. 20:38
 25/35 A kérdező kommentje:
#20,mármint az a gáz,ha valaki tud németül? :D
2017. jún. 16. 20:38
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 20-as kommentelő csupán ironizált. A német középfokú nagyon hasznos lesz. Utána egyből elkezdhetsz készülni az emelt szintre és irány külföld, ha tervbe van véve. De ezekkel az eredményekkel tényleg valami humán szakra érdemes jelentkezned (bár oda meg sztem magasak a ponthatárok, amire nem tudom elég-e mindenből a középfok), feltéve persze ha egyáltalán tovább akarsz tanulni, amit nem említettél.
2017. jún. 16. 21:23
 27/35 A kérdező kommentje:
Közgázban gondolkodom.Mindig is a történelem,a politika,társadalomtudományok stb.ilyenek érdekeltek.Szóval szerimtem a közgazdaság jó választás lenne.Van is a közelben egy kis vidéki egyetem,ahova még kollégium sem kéne
2017. jún. 16. 21:34
 28/35 anonim ***** válasza:
73%
Csak annyi a probléma, hogy a közgáznak nem sok köze van az általad felsorolt tudományterületekhez, amelyek érdekelnek. Közgazdasági pályára ráadásul nagyon stabil és erős matek tudás szükségeltetik, ami sajnos neked nincs meg egyelőre. Mikro- , makroökonómia, statisztika stb.
2017. jún. 16. 22:34
 29/35 anonim válasza:
67%

Hali! :)

Szerintem pofás lett, gratulálok hozzá.

Szóbelit hozd össze, ne rontsd le.

Sok sikert.

2017. jún. 16. 23:57
 30/35 A kérdező kommentje:

A politikusok nagyrésze közgazdász.Meg attól is függ,hogy milyen szak.Ha nem számvitelre,alkalmazott közgázra vagy gazdaságmatematikai elemzőre megyek,akkor azért nem olyan erős ott a matek.Egy ismerősöm 2-es matekérettségivel el tudott végezni egy közlekedésmérnöki kart,szóval hiszek benne,hogy nekem is sikerülhet.

Meg esetleg még az NKE-s közigazgatásszervezőben gondolkodom.

2017. jún. 17. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!