Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem lett jó a töri érettség...

Ha nem lett jó a töri érettségim, akkor a társadalomismeret emelt érettségivel ne is próbálkozzak?

Figyelt kérdés
Újra szeretnék felvételizni,viszont valamiből emeltezni kell hozzá. Nem volt a gimiben ilyen tárgyam. Egyedül készülnék fel rá.Mennyire nehéz, és miből lehet rá felkészülni?
2017. jún. 2. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

Nem vészes, de én mondjuk 1,5 évet tanultam gimiben. Attól még hogy a töri nem lett jó ez sikerülhet. Én az órai anyagokból készültem de sokat netről szedtem össze hozzá anyagot, külön könyvem nem volt.

De ha jól megy valamilyen nyelv abból is emeltezhetsz. Én angolból mentem és kb egy középfokú nyelvvizsga nehézségéhez hasonlított. Viszont ahhoz sokkal több kidolgozott tétel és gyakorló feladat van neten, míg a társadalomismerethez nehezebb volt összehozni a tételeket.

2017. jún. 2. 20:47
 2/2 anonim ***** válasza:
A törid is jó lehet másodszorra attól még, hogy elsőre nem lett az. Nézz meg pár feladatsort, hogy mennyire feküdne, és azután dönts.
2017. jún. 3. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!