Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jó lett az érettségim?

Jó lett az érettségim?

Figyelt kérdés

Magyar nyelv és irodalom 85% (5)

Matematika 51% (3)

Történelem 86% (5)

Német nyelv 80% (5)

Informatika 60% (4)

Mondjuk az infó az olyan volt,hogy az egész 4 év alatt a tanár semmit sem tanított,csak az általános iskolás tudásom alapján + a hibátlan szóbeli miatt lett 4-es.Úgy ültem be érettségizni,hogy azt sem tudtam,hogy mi az az Access meg a PIMP.

2017. jún. 16. 13:49
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Ja,lehet,hogy GIMP :D Mondom ott láttam először az érettségi feladatok között.Mindent az általános iskolás tudásom alapján csináltam.De ez bizonyítja,hogy ha leültetnénk egy 8.-ost,az is le tudna érettségizni.

Eddig elég rossz tanuló voltam.11. végén majdnem megbuktam matekból.Csak 12.-ben kezdtem el tanulni

2017. jún. 16. 14:10
 12/35 anonim ***** válasza:
9%
Hát BCE/ELTE/BME egyikére sem vennének fel, de egy vidéki egyetemre (ahol nem magasak a ponthatárok) még bejuthatsz. Csak a mérnökképzéseket lehetőleg hanyagold a 3-as matekkal. Feltételezem mindegyiket középszinten teljesítetted. Mondjuk a nyelvekkel nem tudom, hogy állsz, de két emelt szintű nyelvvizsga sokat húzhat a pontjaidon. Remélem nem vetted zokon, csak a véleményemet írtam le.
2017. jún. 16. 14:12
 13/35 anonim ***** válasza:
30%

Hát a PIMP-t könnyen megtudhatod, hogy mi az.

Írd be Youtube-ba: 50 Cent - PIMP

2017. jún. 16. 14:53
 14/35 anonim ***** válasza:
82%

Ez egy 4,5-ös átlagú érettségi. Gratulálok! :)

Amúgy nem értem, hogy egyesek miért szólták le úgy, mintha mindenből gyenge kettesed lenne. Megnézném, hogy az ő bizonyítványuk milyen.

2017. jún. 16. 15:30
 15/35 anonim ***** válasza:
79%
#14: Igen, valóban szép érettségi eredmény ezzel nem vitatkozok. Csak önmagában nem sokat ér, ha egy fővárosi egyetemben gondolkozik (továbbra is feltételezem, hogy mindegyiket középfokon írta). Nekem is szinte hasonló volt az érettségim (csak az infó 80%, a magyar 76%, matek pedig 66% így így 4,6-os átlagom volt), de a 350 pontot sem értem el, nemhogy a 400-t, ami ha jól tudom a Corvinushoz hasonló egyetemeken a belépőszint. Jelenleg mérnökképzésen vagyok egy vidéki egyetemen. Ilyen helyekre alacsonyabb pontszámmal is be lehet kerülni. Szóval nem értem, mi a francnak kellett sz***ápontozni a kommentemet. Minden tekintetben helytálló amit írtam. Az a kérdés, hogy a kérdezőnek mik a jövőbeli tervei. Ugyanis az alapján lehet csak megítélni, hogy jónak számít-e az érettségi eredménye vagy sem.
2017. jún. 16. 15:42
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
*egyetemben gondolkodik
2017. jún. 16. 15:43
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
Ha kőműves szeretnél lenni, akkor kiváló!
2017. jún. 16. 16:17
 18/35 anonim ***** válasza:
64%

Német 80%? Aztán jövőhéten nehogy lerontsd a szóbeliddel!

És az infót se.

2017. jún. 16. 17:17
 19/35 anonim ***** válasza:
87%
#18 már volt szóbelizni, olvasd el az utolsó sort a kérdésben.
2017. jún. 16. 17:53
 20/35 anonim ***** válasza:
0%
Azért a német elég gáz. Rendes ember egy kukkot se tud németül.
2017. jún. 16. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!