Királyfi fehér lovon?
Mi a véleményetek arról a középkorú férfiról aki egy csalódás-válás, megcsalás a nej részéről- után a naaaagy szerelmet keresi, nem éri be mással....tíz éve senki komoly nincs és sejti hogy nehéz lesz neki. Lenne egy nő akivel jól elvannak, minden téren de nem szerelmes belé. Vele nem akar lenni. Szerintetek reális várni a nagy Ő-re túl a 4.x-en?
Miért nem próbálják meg együtt? Miért vár a villámcsapásra? Történetünk szereplője férfi ugyan a cím félrevezető lehet..
Ti meg tudnátok győzni az ellenkezőjéről? Pláne hogy a küszöböt rágja és egyedül él tíz éve..van értelme vajon várnia rá, ilyen körülmények között?:)
Elvi kérdés csak, köszönöm a válaszokat!!
...de évekig próbáltam és semmi! nem használt, de tényleg semmi..lehet látens homo..vannak ilyen gondolatai azt mondta:((((! Szerintem veszett fejsze nyele.
Már túl vagyok rajta de nem hagy nyugodni a kérdés, valamiért.
:)
Köszönöm a válaszokat! Segítettek, pár gondolatot elindított bennem, ami még nem merült fel. mind telitalálat volt!!
Köszi, neki volt egy depis neje félőrült szinten, tíz éve nem talált senkit aki neki elég jó lenne!! Hagytam a haverokkal, nem erőszakoltam rá semmit NEM hisztiztem..és látod...azt mondta elege van a nőkből amúgy utálja is őket rendesen..:( ő maga mondta hogy inkább a pasikat fogja preferálni..mondtam ott is lesznek problémák pl. hogy eltünedeznek hajnalig haverokkal és iszik folyton..:(
Nehéz, nagyon összetett dolog ez. De köszönöm ezen gondolkodtam hétvégén...sajnos a legbirkább nőből is kihozza az állatot, simán..
15-ös, végül is, miért is kéne neki aki szereti, támogatja, hűséges!!!, odaadó, a lelkét kitette..? első perctől imádta...? Végül is, ezt simán el lehet dobni ugye???:((((
Még egy próbát sem ér meg, nem?:((((((
Én értem a logikát de aki tényleg ilyen hülye jobb is.
Mellesleg sok udvarolóm lett itt...csak füttyentenem kéne, ma randizom az egyikkel...és van szeretőm is..:P..igaz tallonban..
ez viszont cuki:" És igen is, hisztizel, egy pasinak pont az szokott hiányozni, ha papolnak neki az elköteleződésről, no meg hova megy, meddig, kivel, hány sört iszik meg."
:DDD sajnos, ők nagyba nyomják, és öngyi-kísérlet is befigyelt a depi miatt ezért féltem tőlük..!
volt hogy balesetet szenvedett hajnalban, részegen. legutóbb a hetedikről esett ki majdnem.
Érted, nehéz a szitu:( !
De már másfelé tekintgetek hagyom az evolúciót is dolgozni:D ...de szeretem megtudni az okokat, és szerettem volna segíteni-pár kérdést ki is írtam már, ez tényleg az utolsó volt...belátom, fel kell adnom!!
:) köszi a válaszokat, még egyszer..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!