Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Királyfi fehér lovon?

Királyfi fehér lovon?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek arról a középkorú férfiról aki egy csalódás-válás, megcsalás a nej részéről- után a naaaagy szerelmet keresi, nem éri be mással....tíz éve senki komoly nincs és sejti hogy nehéz lesz neki. Lenne egy nő akivel jól elvannak, minden téren de nem szerelmes belé. Vele nem akar lenni. Szerintetek reális várni a nagy Ő-re túl a 4.x-en?

Miért nem próbálják meg együtt? Miért vár a villámcsapásra? Történetünk szereplője férfi ugyan a cím félrevezető lehet..

Ti meg tudnátok győzni az ellenkezőjéről? Pláne hogy a küszöböt rágja és egyedül él tíz éve..van értelme vajon várnia rá, ilyen körülmények között?:)

Elvi kérdés csak, köszönöm a válaszokat!!

2017. jún. 16. 09:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

...de évekig próbáltam és semmi! nem használt, de tényleg semmi..lehet látens homo..vannak ilyen gondolatai azt mondta:((((! Szerintem veszett fejsze nyele.

Már túl vagyok rajta de nem hagy nyugodni a kérdés, valamiért.

:)

Köszönöm a válaszokat! Segítettek, pár gondolatot elindított bennem, ami még nem merült fel. mind telitalálat volt!!

2017. jún. 16. 15:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Az kevés indok, hogy Te szereted. Ha ő nem, vagy nem úgy, és próbálod neki kb. úgy megmagyarázni, ahogy itt akkor csak elüldözöd. Mi lenne a világgal, ha mindenki együtt lenne aki őt szereti, de ő maga nem szereti a másikat. Így is sok ilyen van sajnos. Szerintem többségben nők, együtt vannak valakivel, csak, hogy biztonságban legyenek, meglegyen a gyerek, férj, aztán szinte 0 érzelem, 0 testiség, aztán sírnak rínak, hogy a pasi lelép, megcsalja, csak házvezetőnek tartja. Persze fordítva is van ilyen bőven.
2017. jún. 19. 08:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Sajnos szerintem csak azért mondta, hogy inkább a pasik felé vonzódik, mert le akart rázni, sok voltál már neki a hisztiddel. Próbálj meg az ő fejével gondolkodni. ÉS teljesen jogosan vár a szerelemre, addig meg élvezi az életet. Ahogy leírod, ahogy próbáltad neki magyarázni, hát más pasi már nagyon durván elküldött volna a fenébe. Most ezt jó szándékból írom, ne csinálj hülyét tovább Magadból.
2017. jún. 19. 08:03
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszi, neki volt egy depis neje félőrült szinten, tíz éve nem talált senkit aki neki elég jó lenne!! Hagytam a haverokkal, nem erőszakoltam rá semmit NEM hisztiztem..és látod...azt mondta elege van a nőkből amúgy utálja is őket rendesen..:( ő maga mondta hogy inkább a pasikat fogja preferálni..mondtam ott is lesznek problémák pl. hogy eltünedeznek hajnalig haverokkal és iszik folyton..:(

Nehéz, nagyon összetett dolog ez. De köszönöm ezen gondolkodtam hétvégén...sajnos a legbirkább nőből is kihozza az állatot, simán..

2017. jún. 19. 08:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Csakhogy olyan dolgokról akarsz vele beszélni, olyan dolgokat megértetni, olyan dolgokban változtatni Ő rajta, ami nem a Te dolgod. Veled nincs komoly kapcsolatban, és Te ezt nem érted meg. Barátság extrákkal van köztetek vagy annyi sem, egy szex kapcsolat. Nem vágott át, tudtad mibe mászol. Ilyen kapcsolatban jogod nincs egyáltalán megemlíteni, hogy ennyi idősen meg kellene állapodni, meg minek a szerelemre várni, miért nem próbáljátok meg együtt. Más az első ilyen beszélgetésnél elküldött volna fenébe. Nem érted, meg hogy ennyi lehet köztetek, ez nem lesz komolyabb, nem fog beléd szeretni. Ne gondold azt, hogy majd egyszer csak belátja, Te voltál az egyetlen ember aki mellette állt, jót akart neki stb., stb. bla, bla, bla. Kicsit álomvilágban élsz, csak persze Te nem kívülről látod Magadat. Amiket leírtál abból csak az jön le, nyúzod, nem érted meg, hogy jól elvagytok, esetleg a szex is jó, és ennyi. Meg akarod változtatni a saját képedre, abszolút nem Vagy képes elfogadni olyannak amilyen. Semmi abnormális nincs a pasiban, sőt amiket leírtál. Az nem bűn, ha valaki nem akarja lekötni magát, nem akar szerelmes lenni újra, élvezi az életet. Szeret szabad lenni és nem megalkudni. És még csak 40 múlt. Hagyd a fenébe, ha jó így akkor fogadd el így, hanem keress mást.
2017. jún. 19. 11:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, hogy " legbirkább nőből is kihozza az állatot, simán..". Aki helyén tudja kezelni ezt a kapcsolatot, azt nem. Miért olyan fura ha valaki 10 évig egyedül él? Hány nő és hány pasi van így a világban. Nem mindenki akarja megégetni magát még egyszer. Nem is értem mit nem tudsz megérteni rajt. Mit zavar ha hajnalban jár haza és iszik ha bulizik? Nem Vagy a párja. Szerintem is Te magad üldözted el, azt a némi esélyedet is. És igen is, hisztizel, egy pasinak pont az szokott hiányozni, ha papolnak neki az elköteleződésről, no meg hova megy, meddig, kivel, hány sört iszik meg.
2017. jún. 19. 11:06
 17/18 A kérdező kommentje:

15-ös, végül is, miért is kéne neki aki szereti, támogatja, hűséges!!!, odaadó, a lelkét kitette..? első perctől imádta...? Végül is, ezt simán el lehet dobni ugye???:((((

Még egy próbát sem ér meg, nem?:((((((

Én értem a logikát de aki tényleg ilyen hülye jobb is.

Mellesleg sok udvarolóm lett itt...csak füttyentenem kéne, ma randizom az egyikkel...és van szeretőm is..:P..igaz tallonban..

2017. jún. 19. 13:19
 18/18 A kérdező kommentje:

ez viszont cuki:" És igen is, hisztizel, egy pasinak pont az szokott hiányozni, ha papolnak neki az elköteleződésről, no meg hova megy, meddig, kivel, hány sört iszik meg."

:DDD sajnos, ők nagyba nyomják, és öngyi-kísérlet is befigyelt a depi miatt ezért féltem tőlük..!

volt hogy balesetet szenvedett hajnalban, részegen. legutóbb a hetedikről esett ki majdnem.

Érted, nehéz a szitu:( !

De már másfelé tekintgetek hagyom az evolúciót is dolgozni:D ...de szeretem megtudni az okokat, és szerettem volna segíteni-pár kérdést ki is írtam már, ez tényleg az utolsó volt...belátom, fel kell adnom!!

:) köszi a válaszokat, még egyszer..!

2017. jún. 19. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!